Як ставитеся до збільшення грудей?

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Nadiaa, 19 сер 2023.

  1. Nadiaa

    Nadiaa Новичек

    Я хочу збільшити собі груди. Але кілька моїх подруг починають мене переконувати у тому, що це ризиковано, або наводять якісь інші аргументи. Хто мав із цим справу, поділіться, будь ласка, своїм досвідом.
     
  2. Rusalka

    Rusalka Новичек

    Якщо робити збільшення грудей у хорошого спеціаліста, то нічого ризикованого в цьому немає. Вас напевне лякають тими нашумівшими історіями, коли жінки мали великі проблеми із здоров'ям після операцій, але не завжди такі історії правдиві, в більшості це спосіб зробити погану репутацію для конкурента. Особисто я зверталася за консультацією у київські клініку Юрченко і через місяць і собі хочу поставити імпланти.
     
  3. Nadiaa

    Nadiaa Новичек

    Якщо не забудете, то напишіть про свій досвід після операції, можливо до того часу я ще не визначуся остаточно і мені буде дуже корисно почитати повідомлення від вас. Також чекаю на інші коментарі.
     
  4. vlad26

    vlad26 Пользователь

    А моя супруга, наоборот, хотела сделать уменьшение груди. Поэтому, чтобы сделать данную операцию в турецкой клинике, она обращалась в https://globalmedik.com/treatments/plasticheskaya-xirurgiya/operaciya-po-umensheniyu-grudi-v-turcii/ . Операция, прошла удачно. Полученный результат, вполне соответствовал ожиданиям супруги.
     
  5. Христя67

    Христя67 Пользователь

    привіт, я нормально ставлюсь
    раніше не думала про це, хоча груди були довольні невеликі
    але після народження дитини груди обвисли, тому я наважлилась на підтяжку, яку вирішила поєднати зі збільшення грудей на один розмір
    зробила операцію тут https://radiologycenter.eu/clinics/services/plastychna-rekonstruktyvna-khirurhiia
    залишилась задоволена)
    скинула б фото, але це буде вже 18+))
     

Поділитися цією сторінкою