Які піцерії в Києві можете порадити?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leonik, 26 вер 2023.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    Привіт, друзі! Можливо, це вже було тут обговорене, але я просто не можу знайти доброго місця для піци в Києві. Можливо, у вас є якісь поради? Я люблю смачну піцу з хрустким тістом і великою кількістю начинки. Що можете порекомендувати?
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Привіт! Звісно, єдине місце, яке мене завжди радує, - це "Pizza Celentano". Вони мають найсмачніше тісто і широкий вибір начинки. Раджу вам спробувати піцу в них.
     
  3. xtools

    xtools Пользователь

    Вітаю! Ще однією дуже гідною піцерією є "Mama Mia Pizza". Там теж смачне тісто та безліч варіантів для всіх смаків. Обов'язково спробуйте їхню піцу з гострими перцями!
     
  4. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Всім привіт! Я куштувала багато піц з різних піцерій Києва, але зараз мені найбільше до вподоби піца в Domino's Pizza. Їхнє тісто завжди хрустке, а начинка завжди свіжа і смачна. Тим більше, начинку можна доповнювати.
    Я особливо насолоджуюсь їхніми "Pepperoni Passion" і "Extravaganza". Ці піци https://dominos.ua/uk/kyiv/ завжди виручають на зустрічі з друзями або просто тоді, коли мені лінь готувати. Якщо ви ще не пробували піци в Domino's, обов'язково спробуйте, вони точно вас не розчарують!
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою