Які навушники краще обрати?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leonik, 22 гру 2023.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    Всім привіт! Я багато часу проводжу за комп'ютером, і в мене все є окрім хороших навушників. Хочу, щоб ви мені порадили навушники які зручні, та мають хороше звучання. Іще підкажіть онлайн магазин, в якому їх можна придбати.
     
  2. xtools

    xtools Пользователь

    Я меломан, тому звучання навушників має для мене особливе значення, оскільки я з музикою скрізь по життю. Відомий мені один хороший онлайн магазин, в якому ти точно зможеш знайти що шукаєш, тим більше у них там зараз круті знижки.
     
  3. Leonik

    Leonik Пользователь

    Я також люблю слухати музику, але оскільки робота в мене віддалена, слухаю її частіше всього саме на комп'ютері. Підкажи, будь ласка, які саме навушники купував собі ти? Якщо не важко, можеш мені залишити посилання на магазин, я ознайомлюсь з їх асортиментом.
     
  4. xtools

    xtools Пользователь

    Недавно придбав навушники Logitech PRO X Gaming (981-000818) Black https://telemart.ua/ua/earphones/ в Telemart. Це справжнє враження! Кришталево чистий звук, потужні баси, ідеальний комфорт. Зручна конструкція і якісні матеріали. Гідний вибір для геймінгу та щоденного використання.

    Мені подобається в них те, що вони максимально зручні, дуже добре сидять на вухах, і головний їх плюс, це звичайно звук. Хочу зауважити, що зараз їх можна придбати максимально вигідно, оскільки діє знижка.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою