Яким чином в Prozorro шукати актуальні тендери?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем xtools, 2 жов 2023.

  1. xtools

    xtools Пользователь

    Доброго дня! Я планую взяти участь у тендері через Prozorro, але не зовсім розумію, як шукати актуальні тендери на цьому ресурсі. Можливо, хтось може мені пояснити цей процес більш детально? Дякую!
     
  2. Leonik

    Leonik Пользователь

    Вітаю! Для пошуку актуальних тендерів на Prozorro, вам знадобиться зайти на офіційний сайт. Пошук можна розпочати на головній сторінці, де є розділ "Тендери". Там ви зможете вибрати різні критерії, такі як регіон, вид закупівлі, галузь тощо, щоб вузько налаштувати пошук. Також, корисно використовувати фільтри для точнішого відбору тендерів, які вас цікавлять.
     
  3. xtools

    xtools Пользователь

    Дякую за пояснення. А якщо я знайду тендер, який мене зацікавив, куди мені звернутися далі? Які дії слід виконати, щоб взяти участь в торгах або подати пропозицію? Якщотви маєте в цьому досвід, допоможіть, будь ласка.
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Звісно, я можу надати вам корисну рекомендацію. Після знаходження цікавого тендеру, ретельно ознайомтеся з усіма умовами та документацією, які прикріплені до нього. Пам'ятайте, що кожен тендер може мати свої вимоги та деталі.
    Також, я рекомендую вам відвідати сайт prozorro для пошуку тендерів www.dzo.com.ua/tenders/current де можна отримати актуальну інформацію про них. Цей ресурс допоможе вам бути в курсі останніх тендерних оголошень.
    Завдяки цій платформі, ви зможете успішно взяти участь у тендерах та подати свою пропозицію. Бажаю успіхів у вашій діяльності!
     

Поділитися цією сторінкою