Який бензиновий генератор краще купити?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leonik, 28 січ 2023.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    Всім привіт! Мені потрібний бензиновий генератор, щоб коли відсутня електроенергія, користуватися своєю побутовою технікою. Який порадите купити? Буду вдячний за будь-яку інформацію.
     
  2. xtools

    xtools Пользователь

    Бензин зараз не дешевий, тому коли я собі обирав бензиновий генератор, враховував його розхід за годину й обрав дуже економічний варіант, який витрачає за годину лише 1.5 літрів бензину, все це завдяки, тому що він інтелектуальну систему AVR. Звичайний бензиновий генератор має розхід палива 2.5л за годину роботи.
     
  3. Leonik

    Leonik Пользователь

    Ось мені також потрібний такий, що спалює не дуже багато бензину. Можеш мені уточнити, якої саме моделі ти купував собі бензиновий генератор, та в якому магазині? Завчасно вдячний!
     
  4. xtools

    xtools Пользователь

    Мені знайомий порадив інтернет-магазин Intstyle https://intstyle.com.ua/ua/tovari-d...r/generator-benzinovij-konner-sohnen-ks-6500c оскільки в ньому професійні менеджери допомагають підібрати потрібний генератор, і враховують усі побажання. Я хотів такий, щоб менше витрачав бензину, і мені такий запропонували, за що вдячний.

    Купив я собі генератор бензиновий 5.5 кВт Konner Sohnen KS 6500C, ціна його 46 494 гривні, нещодавно вона була вища, зараз в магазині на генератори знижки. Як я вказував раніше, він витрачає всього 1.5 літрів бензину в годину. В ньому мені подобається все, починаючи з його дизайну, закінчуючи тихою роботою та економічністю.

    [​IMG]
     
  5. Elsa

    Elsa Новичек

  6. jardin

    jardin Новичек

    Мы купили генератор на газу https://e-ctr.com.ua/energosnabzhenie/generatory/gazovye-generatory/ и ни разу не пожалели. При аварийном отключении электроэнергии, это то что нужно. Расход топлива минимальный, работает относительно тихо. Всем рекомендую.
     
  7. АннаПетрушко

    АннаПетрушко Новичек

    Мы с мужем купить аккумулятор в Киеве через знакомого. Посоветовал на фирму flarepoint. Пока все работает. Мы живем в частном доме, есть много электрических приборов, в том числе несколько морозильных камер, так как у нас свое производство полуфабрикатов. Нам важно, чтобы всегда был свет.
     
  8. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    А меня интересует аккумулятор для ИБП . Кто знает, где его можно купить ?
     
  9. nekrasovaaaa1234

    nekrasovaaaa1234 Пользователь

    Мы покупали в прошлом году у ребят в магазине https://www.powersol.com.ua/shop/akkumulyatory/dlya-ibp-invertornyh-sistem/ . Можете ознакомиться с их ассортиментом и предложением, думаю там вы подберете на покупку довольно таки не плохую и полностью вам подходящую по всем параметрам и критериям модель .
     
  10. Olga35g

    Olga35g Пользователь

Поділитися цією сторінкою