Шкіряні жіночі чоботи в Одесі

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем PolinaWest, 22 кві 2023.

  1. PolinaWest

    PolinaWest Пользователь

    Всім привіт! У мене порвалися черевики, думала що віднесу в майстерню, мені їх зроблять, але майстер сказав що вони не підлягають ремонту. Ось тепер я думаю де купити недорого і якісно, може накидаєте магазинів в місті Одеса?
     
  2. Leonik

    Leonik Пользователь

    Знову хочете купити якусь нісенітницю, навіщо вам потрібні ці звичайні магазини, краще вже сходити в по фірмовим, купуйте взуття по нормальному. Я вам висловив свою думку, далі вже вирішуйте самі.
     
  3. PolinaWest

    PolinaWest Пользователь

    Я взагоглі хочу купути взуття в інтернеті, вже купувала в офлайн магазині, віддала великі гроші і ось один сезон не відходила, на ноступній потрібно купувати нові. Час то є, но може зараз скидки, не сезон же вже.
     
  4. vladis

    vladis Пользователь

    Доброї ночі! Вирушайте прямо зараз, на сайт онлайн магазину Vitto Rossi, на нім ви знайдете жіночі чоровики в Одесі https://vittorossi.ua/ua/odessa/shop/zhenskie_modeli/obuv/sapogi/ які будуть зроблені з натуральної шкіри. Такий бренд як Vitto Rossi робиться в ЄС, конкретно в Польщі, так що він відомий на усю Європу, я була у Варшаві там є фірмові магазини.
    Вибирайте взуття по вашій кишені, до речі на сайті повно знижок, вообщем рекомендацію я вам дав, далі вже повинні розібратися самі, можете позвонити менеджеру, він вам допоможе.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою