Чит краще утеплити будинок

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем Лилия Юрина, 15 кві 2020.

  1. Лилия Юрина

    Лилия Юрина Пользователь

    Питання до фахівців з утеплення фасадів. Чоловік зібрався утеплювати будинок пінопластом, він дешевше, тепліше і практичніше. Я почитала кілька порівнянь в інтернеті і трохи засумнівалася, багато хто радить використовувати мінеральну вату, так як вона за деякими показниками краще ніж пінопласт. Порадьте, що ж все таки краще використовувати в утепленні приватного будинку?
     
  2. TarasRiseh

    TarasRiseh Пользователь

    Раджу вам дослухатися до чоловіка! Чоловік завжди правий, тим більше, що стосується будівельних робіт. Пінопласт краще і краще буквально за усіма характеристиками. Починаючи від ціни і якості, закінчуючи простотою монтажу даного виду утеплювача.
     
  3. Леонидия

    Леонидия Пользователь

    Пінопласт, однозначно. Він дешевше, тепліше, легше, їм легко і швидко утеплювати стіни. Раджу вибирати пінопласт як утеплювач. Крім цього, потрібно утеплювати будинок за всіма правилами техніки монтажу інакше, утеплювач не буде на сто відсотків ефективний.
     
  4. Barbira

    Barbira Пользователь

    Це поширена думка, що пінопласт однозначно краще мінеральної вати, з яким я не погоджуся. Обґрунтую його тим, що наприклад, пінопласт - горючий матеріал, на відміну від мінеральної вати. Пінопласт гризуть миші і щури, руйнуючи його теплоізоляцію, що у вашому випадку дуже важливо, так як ви живете в приватному будинку, де можуть водитися ці гризуни. Є ще ряд факторів, за якими, краще утеплювати мінеральною ватою. Замовляйте минвату. На сайті Пан Тепло подивіться утеплювач за нормальною ціною https://panteplo.com.ua/
     
  5. maxef

    maxef Новичек

    У меня слабо грели батареи пришлось заменить на стальные радиаторы QUINN Integrale V11 500x400 мм 449 Вт, у них очень высокая степень теплоотдачи , выглядят современно .
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою