Ціни очищувачі повітря у Дніпрі

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем nerga, 4 лют 2023.

  1. nerga

    nerga Пользователь

    Хто знає - які ціни на очищувачі повітря у Дніпрі?
    Дуже треба такий, живемо у промисловому районі і дитина має вже негаразд зі здоров'ям. Хоч хай у кімнатах буде повітря таке як треба.
     
  2. Ovnov

    Ovnov Пользователь

    Все залежить від того, яку модель ви збираєтеся купувати. Зрозуміло, що ефективний очищувач повітря коштуватиме дорого. Але краще купити такий, щоб вже точно не переживати за здоров'я своїх дітей та близьких, тим більше в районах, де повітря забруднене.
     
  3. nerga

    nerga Пользователь

    Просто я дивилася в магазині побутових товарів, там навіть немає такого девайсу у продажу. Куди ще можна сходити та подивитися на ціни та моделі очищувачів повітря?
     
  4. Bagira

    Bagira Пользователь

    Ви можете подивитися ціни на Очищувачі повітря у Дніпрі тут https://allo.ua/ua/dnipro/ochistiteli-vozduha/ це магазин Алло. Рекомендую звернути увагу на Очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4, який купила для побутового використання у себе вдома.
    Абсолютно безшумний, навіть уночі не чути як він працює, а площа очищає до 48 м². Це цілком достатньо для міської квартири. Ще цей прилад має сучасний дизайн, компактний, а супервитривалого вугільного фільтра вистачить на один рік. Тобто це очищувач повітря ще й економний.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою