Угловая вытяжка на кухню

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Leader, 21 вер 2021.

  1. Leader

    Leader Пользователь

    Хочу купить угловую вытяжку на кухню, основные требования - мощная, тихая, стильная. Подскажите, где купить такую вытяжку по адекватной цене?
     
  2. DontLOL

    DontLOL Пользователь

    На мой взгляд, вам стоит обратить внимание на угловые вытяжки Falmec, они - мощные, стильные, тихие, но самое главное,
    такие вытяжки могут работать как в отводном, так и в в рециркуляционном режимах.
    Угловую вытяжку можно без проблем установить даже в небольшом пространстве, она очень удобна в эксплуатации и проста в монтаже.
    Загляните в интернет-магазин Falmec, если хотите купить угловую вытяжку https://falmec.kiev.ua/ по адекватной цене.
    [​IMG]
     
  3. grischaeva

    grischaeva Новичек

    Доброго дня вам. Да я считаю, что вентиляции в доме надо уделить особое внимание, это напрямую влияет на всю атмосферу в пространстве, ибо без свежего воздуха никак! Многие хотят сэкономить, поэтому нанимают абы каких мастеров. Мой вам совет - обращайтесь в Дымовент сервис https://dim-vent.com.ua/ventilyacziya/montaj-ventilacii/ , у ребят по Киву один из самых адекватных ценников на установку вентиляции- от 150 грн. Их можно вызвать для проверки печника, диагностики дымохода, вентиляции ( в том числе видео диагностики), ремонта,. Делают на совесть, причем с гарантией.
     
  4. Alvinka-Malinka

    Alvinka-Malinka Новичек

    Висока вологість у квартирі – чи може клімат контроль вирішити проблему?

    У нас у квартирі дуже сиро, особливо навесні та восени. Постійно підвищена вологість повітря, від цього на стінах є грибок, псуються меблі. Друзі радять встановити клімат контроль у квартирі та забути про цю проблему. Хотілося б дізнатися думку фахівців, чи допоможе кліматичне обладнання вирішити цю проблему, наскільки в цих умовах клімат контроль ефективний.
     
  5. Анютка

    Анютка Новичек

    Ось вам посилання, почитайте що таке клімат контроль, з яких компонентів складається та які функції виконує. Це комплект розумного обладнання, який контролює температуру та вологість повітря, керує роботою опалювального обладнання, вентиляції, кондиціонерів. При комплектації відповідним обладнанням система клімат контролю також відповідає за зволоження та очищення повітря в кімнатах квартири або будинку.

    Сумніваюся, що у вашому випадку клімат контроль допоможе знизити вологість повітря в квартирі. Проконсультуйтеся зі спеціалістами. Тут потрібно знати кількість кімнат, які вікна стоять, чи є система вентиляції. Можуть бути різні причини, наприклад, у вас у будинку не утеплені стіни або не працює система вентиляції, у квартирі немає витяжок або вони не виконують своїх функцій.
     
  6. Джуліс

    Джуліс Новичек

Поділитися цією сторінкою