Ремонт на балконе

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Sanza, 26 вер 2023.

  1. Sanza

    Sanza Пользователь

    Что нужно учесть, делая ремонт на балконе?
     
  2. Wikki

    Wikki Пользователь

    Мы недавно вот решили как раз балкон утеплить и заодно сделать ремонт там, обустроить его под кабинет. Декор балконов и лоджий https://gazda.ua/balkony/dekor-balkonov-i-lodzhyj/ Газда у компании заказывали, мастера помогли все сделать быстро, а главное качественно и современно, теперь обставить только нужно мебелью
    [​IMG]
     
  3. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Ми так само зараз робимо ремонт на балконі. На першому поверсі живемо. Так в нас ще з балкону є вхід до льоху.
     
  4. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Так це взагалі круто, що у вас є свій льох! Добре, що є така можливість, бо льох у господарстві завжди знадобитися, там стільки всього можна тримати ! Вам головне вхід туди зробити зручним і візуально приховати його, щоб він не впадав в очі. Для цього можете використати люк прихованого монтажу https://komfortluk.com.ua/ . Такий вам зараз без проблем можуть зробити під замовлення та встановити оперативно.
     
  5. Elena

    Elena Пользователь

    Ми цього літа також приводили свій балкон до ладу. Квартира нам залишилася від бабусі, ремонт був не дуже, а на балконі були ще й старі вікна, тому міняли. Замовляли пластиконі вікна Rehau ось на цьому сайті https://vikna.ua/uk/brands/rehau/. Хороша та надійна компанія. Все зробили якісно та швидко. Рекомендую!
     
  6. RomaN85

    RomaN85 Пользователь

    Ремонт в сьогоднішніх умовах обійдеться не дешево. Ціни на будівельні матеріали дуже піднялись.
     
  7. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Плануєте привести балкон до порядку та зробити там ремонт, тоді вам доведеться придбати чимало різних будівельних матеріалів. І купити все необхідне для ремонту можна в одному місці. Перейдіть на сайт маркетплейсу Уміко https://umall.ua/catalog/stroitelstvo-i-remont-iaqxx2bk/ , в розділі будівництво та ремонт, знайдете найнеобхідніші матеріали. Тут можна придбати все необхідне в одному місці, це зручно та економно.
     
  8. Ольга2025

    Ольга2025 Новичек

    красивий балкон
     

Поділитися цією сторінкою