Прокат авто, недорого

Discussion in 'Загальний розділ' started by Nadiaa, Aug 28, 2023.

  1. Nadiaa

    Nadiaa Новичек

    Шукаю, де взяти на прокат автомобіль в Києві, недорого. Термін прокату - більше місяця. Мій автомобіль зараз в ремонті, деталі до нього мають замовляти з-за кордону. Так що швидше точно не відремонтують. А я вже без авто просто не можу.
     
  2. Rusalka

    Rusalka Новичек

    В Києві однозначно прокат автомобілів буде коштувати дорожче, ніж в інших містах. Але якщо брати автомобілі економ класу, вони у порівнянні будуть коштувати не дорого. Наприклад, в прокаті RentDrive ось такі авто цього класу https://rentdrive.ua/avtopark/econom-class/ . Там скрізь зазначені ціни та характеристики. Так що читайте, який розхід пального, про наявність додаткового обладнання для комфорту водія, та беріть той автомобіль, який вам найбільше підходить.
     
  3. Nadiaa

    Nadiaa Новичек

    Скільки б вже не коштував прокат авто, однозначно, буду брати. Адже користуватися громадським транспортом однозначно не буду. Надіюся, що авто економ класу по ціні мені будуть нормальні.
     
  4. Впервые воспользовались Vip Car в поездке. Отличный выбор авто, и цены приемлемые. В следующей поездке точно будем снова арендовать у них.
     

Share This Page