Прикраси для торта

Тема у розділі 'Хоббі', створена користувачем Karishka, 29 січ 2019.

  1. Karishka

    Karishka Пользователь

    Всім привіт! Хочу синові на день народження спекти торт. Єдине, не знаю, як його красиво прикрасити. Які є ідеї на цей рахунок?
     
  2. Laska

    Laska Пользователь

    Насправді, варіантів маса - кульки, фігурки, вафельні картинки і багато іншого. Все залежить від того, що саме ви хочете. Я замовляла ось тут https://raykonditera.com.ua/ua/contact/lvivska/lvov вафельну картинку із зображенням Малишарікі - недорого, просто і зі смаком. Ще кульки додала, вийшло здорово, найголовніше - дитина в повному захваті!
     
  3. alexbordug

    alexbordug Пользователь

    В інтернет магазині ЛаТорта можна придбати все для прикраси тортів, буквально будь-яку продукцію для виготовлення кондитерських виробів. Обов'язково відвідайте цей магазин і подивіться на весь асортимент продукції.
     
  4. Тутлик

    Тутлик Пользователь

    Мы тоже украшаем торт с помощью покупных украшений. Сами бы так не сделали, конечно.
     
  5. Олива

    Олива Пользователь

    троянди з крема можна зробити - буде дуже гарно
     
  6. mega_lama

    mega_lama Пользователь

    У мене немає часу самої готувати, тому замовляю торти та капкейки ось тут https://tort-lviv.com.ua/kapkeyky/. Вони і прикрашені красиво, мені подобаються коли зверху крему є фрукти та тертий шоколад, ще вони смачні дуже. І не потрібно ламати голову як і чим прикрасити смачні смаколики.
    [​IMG]
     
  7. resoos

    resoos Новичек

    Привет, как по мне, то на день рождения торт должен быть вкусным, что бы гостям понравился, когда будут забирать с собой, так как невлезит после шикарного стола :-D . Я уже какой свой праздник готовлю торт медовик по шикарному рецепту со сметанным кремом. Все всегда гости остаются довольны, хотя я его готовлю уже пару лет на все праздники нашей семьи. Приятного аппетита!
     

Поділитися цією сторінкою