Послуги нотаріуса у Харкові. Заповіт.

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем veronilima, 5 гру 2023.

  1. veronilima

    veronilima Пользователь

    Всім привіт, порадьте нотаріуса у Харкові для оформлення заповіту? Я шукаю досвідченого фахівця, який допоможе зробити цей важливий крок у моєму житті. Які є рекомендації при виборі нотаріуса? Які документи потрібні для оформлення заповіту? Не хочу, щоб після смерті родичі сварилися, як це буває в сімʼях зазвичай.
     
  2. Leonik

    Leonik Пользователь

    Для вибору нотаріуса важливо враховувати не лише досвід, але і репутацію, почитайте відгуки. Ми колись зверталися, але не залишилося контактів, там чоловік нам надав консультацію щодо питання. Слід звертати увагу підхід до клієнтів і здатність пояснити всі нюанси процесу. Доцільно взяти з собою паспорт та ідентифікаційний код для оформлення необхідних документів.
     
  3. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Для оформлення заповіту вам знадобиться паспорт, ідентифікаційний код, а також повний перелік ваших майнових активів та визначення спадкоємців. Важливо вказати свої побажання щодо розподілу майна, щоб уникнути конфліктів серед родичів після вашої смерті. Але дійсно краще отримати консультацію від профі.
     
  4. niksa

    niksa Пользователь

    Правильно, про все треба думати заздалегідь, час зараз самі знаєте який. Декілька місяців тому я вирішила скласти свій заповіт разом із приватним нотаріусом Ральченко Кариною Юріївною тут можете дізнатися більше, приймає у Харкові на Олексіївці. Вражена професіоналізмом і уважністю, яку вона виявила під час нашої співпраці. Не лише знає всі тонкощі заповітів, але і вміє чудово пояснити їх клієнтам. Вона врахувала всі мої особливості та побажання, врахувавши нюанси, які мені навіть не приходили в голову. Рекомендую Карину Ральченко як висококваліфікованого та відповідального спеціаліста з питань, що повʼязані із документами, це та людина, на яку можна покластися.
     

Поділитися цією сторінкою