Поради про кундаліні йогу

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Jefrik, 9 лип 2023.

  1. Jefrik

    Jefrik Пользователь

    Мене цікавить кундаліні йога, але я не знаю, з чого почати. Чи можете ви дати мені які-небудь поради?
     
  2. Мотя

    Мотя Пользователь

    Щоб розпочати практику кундаліні йоги, вам не обов'язково мати попередній досвід. Важливо почати з основ, ознайомитись з техніками дихання, асанами та медитаціями. Ви можете знайти онлайн курси або заняття в студії біля вас. Дуже рекомендую вам відвідати сайт https://kundalini-yoga.com.ua/, Юлія розробить для вас власну програму. І ви з нею будете займатися онлайн уроками.
    [​IMG]
     
  3. Sharlotta

    Sharlotta Пользователь

    Я теж хочу спробувати йогу, але поки що мене цікавить більше питання про силові вправи. Хто знає хорошу програму з підбору тренувань?
     
  4. Swetlanka

    Swetlanka Пользователь

    Більшість цих програм платні, і ви повинні розуміти, що кожному тренування має підбиратися індивідуально. Я вам радила б підбирати тренування з тренером або самостійно під час вправ. Ще дуже важливою є техніка виконання. Можу вам дати сайт, де можна почитати за тренування. Я тут для себе знайшла гарні вправи з резинкою. Займаюся вдома, поки все подобається, м'язи відчуваються і результат також є. З правильним підбором харчування я за тиждень скинула 1,5 кілограма, думаю що це хороший результат)))
     

Поділитися цією сторінкою