Покупка авто в США

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем Кариночка, 16 чер 2021.

  1. Кариночка

    Кариночка Пользователь

    Усім привіт. Було б непогано продивитися уважно статті та відгуки про компанії, які пропонують обрати та купити машину з доставкою із США. Що скажете на це? Буду вдячна за відповіді, бо для мене ця тема зараз актуальна.
     
  2. Старовер

    Старовер Пользователь

    Так, звісно. Можу вам порадити звернути увагу на сайт компанії, яка пропонує не виходячи з дому обрати та купити новий автомобіль. Для мене це була справжня грандіозна подія, тому вирішила відписатися та проконсультувати вас. Одразу треба аукціони США ось тут https://carfast.express/auction відкрити, завдяки робітникам carfast.express можна не виходячи з дому машину придбати. Доставка займе усього декілька тижнів, вам також вдасться обрати самостійно спосіб оплати та доставки, тому вирішила відписатися і поділитися силкою на сайт організації, яка виступає посередником і готова допомогти з вибором.
     
  3. mashenberd

    mashenberd Пользователь

    Я искал в интернете информацию о самых разных компаниях, а также способах доставки авто из США. Если говорить кратко то вы купите битую машину и потом еще и будете рисковать и иметь проблемы с ее доставкой. Я посчитал что это неоправданные риски и лучше купить нормальную машину в Украине. А чтобы не попасться в сети мошенников я обратился сюда. Они помогли мне подобрать подходящую машинку
     

Поділитися цією сторінкою