Папір для офісу

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Barbira, 14 бер 2021.

  1. Barbira

    Barbira Пользователь

    За якими параметрами вибирати папір для офісу? Для принтера, ведення документації та для інших цілей? Шеф дав завдання закупити папір в офіс, а я не дуже розбираюся, яка вона повинна бути.
     
  2. Лилия Юрина

    Лилия Юрина Пользователь

    Бумага вам нужна такая, которая подойдёт для вашей техники - принтера и другой техники. Нужно смотреть рекомендации производителя о том, какая нужна офисная бумага для данной оргтехники.
     
  3. Леонидия

    Леонидия Пользователь

    Перший критерій-це формат. Найпоширеніший формат для офісного паперу це А4. Такий папір підходить до багатьох видів пристроїв друку. Є ще формат А 3, який менш поширений, але теж використовується.
     
  4. Anneda

    Anneda Новичек

    Формат А4, це 210 на 297 мм, Формат А3 - 297 на 420 мм. В офіс потрібен формат А4, А3 - можна взяти в якості додаткового формату для інших цілей. Ще один важливий параметр офісний паперу, це яскравість по ISO і білизна по CIE, за цими параметрами папір повинен бути високої якості. І третій параметр-непрозорість паперу. Від усіх цих якостей ьзавісіт клас паперу-а, в, с класи. На сайті інтернет магазину Офіс Центр, ви можете вибрати і замовити якісний папір офісний https://office-centre.com.ua/catalog/papir_ofisniy/papir_ofisniy_dlya_druku_ta_kopiyuvannya/
     
  5. Ангелика

    Ангелика Пользователь

Поділитися цією сторінкою