Одяг для годування

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем veronilima, 13 гру 2023.

  1. veronilima

    veronilima Пользователь

    Нещодавно стала мамою і почуваю стрес, якщо чесно. Як вибрати одяг для годування? Порадьте, будь ласка. Я шукаю стильні рішення, які б забезпечили комфортність та легкість при годуванні. Що обрати, щоб поєднувати зручність і елегантність, бо вже дуже багато комплексів через мою фігуру...
     
  2. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Годую своє маля вже декілька місяців і також стикаюся з проблемою вибору одягу. Моя фігура теж зазнала змін, і важко знайти щось, що б задовольнило мої потреби у зручності та елегантності. Мабуть, хтось може порекомендувати магазини або моделі одягу, які допомогли їм вирішити цю проблему. Я хочу виглядати стильно, але важливо, щоб одяг був функціональним для годування.
     
  3. Юрген

    Юрген Пользователь

    Я думаю, ви розумієте, що це все тимчасово і фігура скоро стане такою як раніше, просто треба дати собі час. Моя дружина купувала у місцевих магазинах одяг для себе, але я думаю, що і в інтернеті можна знайти щось цікаве.
     
  4. niksa

    niksa Пользователь

    Одяг для годування для мене завжди повинен бути зручним і функціональним. Я обожнюю шукати стильні рішення, які одночасно легко розстібаються під час годування. Одяг для годування з магазину Jenis https://jenis.ua/odjag-dlja-goduvannja/ це справжня знахідка! Їхні моделі не тільки модні, але й ретельно продумані для мам, що годують. Зручні застібки та тканини високої якості роблять процес годування легким і комфортним. Рекомендую всім мамам обрати Jenis для стильного та практичного одягу під час годування!
     

Поділитися цією сторінкою