Не можу займатися спортом

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Nadiaa, 28 сер 2023.

  1. Nadiaa

    Nadiaa Новичек

    Через біль, який у мене виник у правій нозі, зараз я перестала займатися спортом. Ще додатково до болю додалося оніміння та слабкість в цій нозі. Мене це все дуже непокоїть, але боюся йти в лікарню, адже там часто хворих заліковують. Маю на увазі те, що йдеш із однією хворобою, а виходиш із багатьма і всі починаєш лікувати. Знайшла інформацію про остеопата в Мукачево https://osteopath.blog/ua/index.html . Чомусь зараз мені цей варіант здається найбільш підходящим. Як ставитеся до таких спеціалістів і чи не мали досвіду звернень до них?
     
  2. Rusalka

    Rusalka Новичек

    Моя думка дуже проста, зверніться, якщо щось не сподобається, ніхто не буде змушувати вас там лікуватися. Але все ж таки лікування без медикаментів це однозначно краще, ніж з ними. Ви ,як людина, що займається спортом, напевне прекрасно все про це знаєте.
     
  3. Nadiaa

    Nadiaa Новичек

    І навіть, якби я не займалася спортом, я взагалі не прихильник лікування медичними препаратами. Був поганий досвід, коли від лікування з'явилися дуже великі проблеми із печінкою. Том напевне в ситуації, яка у мене зараз склалася, дійсно варто звернутися до остеопата.
     
  4. Ольга2025

    Ольга2025 Новичек

    остеопат це хіба не езотерика?
     
  5. Lambada26

    Lambada26 Новичек

    Я би Вам порадила кінезіотерапію(лікувальні фізкультура),пошукайте в інтернеті де є такі центри поруч з Вами
     
  6. emanuel

    emanuel Новичек

    Якщо ви вважаєте, що остеопат може допомогти вам з вашою проблемою з ногою, то думаю варто розглянути цей варіант. Розкажіть йому про всі свої симптоми, можливо він допоможе вирішити вашу проблему:) Будьте здорові)
     

Поділитися цією сторінкою