Не можу вирішити задачу

Тема в разделе "Загальний розділ", создана пользователем Соня Тамарова, 29 май 2023.

  1. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Друзі, ніяк не можу вирішити одну задачу. Можете мені допомогли чи порадити когось хто реально в курсі та не підведе?
     
  2. Eteya

    Eteya Пользователь

    Є ресурси онлайн де можуть бути потрібні вам розв'язки. Просто пошукайте більш уважніше
     
  3. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    В принципі вам правильну пораду вище дають. Можна спробувати! А ще є така послуга коли рішення задач на замовлення https://magistr.ua/zadachi/ роблять. Причому неважливо, якої складності та задача - вона точно буде виконана якісно та головне - правильно! Якщо вам розв'язок реально потрібен то я би такий варіант точно радив проробити
     
  4. Олена_о

    Олена_о Новичек

    Знаю що сервіс студент-хелп допомагає школярам та студентам у вирішенні різноманітних навчальних питань. Я замовляла собі реферат https://studenthelp.com.ua/referat на цій біржі. А сестра часто розміщує заявки на вирішення домашніх завдань з вищої математики. Допомагають завжди і практично миттєво. Дуже гарний сервіс, можемо рекомендувати кожному, хо наразі навчається і потребує будь-якої допомоги педагогів.
     
  5. Loparena

    Loparena Пользователь

    Спасибо за инфу, думаю, пригодиться
     
  6. student

    student Новичек

    Я можу вам допомогти з онлайн розв'язанням задач з хімії. Хімія може бути складною наукою, і вирішення задач вимагає розуміння концепцій, застосування різних формул і правил, а також критичного мислення. Я можу надати вам інструкції та пояснення, як розв'язати конкретні задачі і допомогти вам зрозуміти важливі концепції хімії.

    Ось декілька типів задач, з якими я можу допомогти:

    1. Розрахунок хімічних реакцій: Це може включати балансування реакцій, обчислення кількості речовин або газів, визначення стехіометричних співвідношень тощо. Замовити можна на сайті «Легко в учебе»

      Онлайн розв’язання задач з хімії на замовлення




     
  7. student

    student Новичек

    Я можу допомогти вирішувати задачі з адміністративного права. Адміністративне право включає в себе правові норми та принципи, що регулюють діяльність адміністративних органів, виконавчу владу та взаємовідносини з громадянами та організаціями.

    Ось декілька типових задач, з якими я можу допомогти:

    1. Адміністративна відповідальність: Розгляд випадків порушення адміністративних правил, адміністративних правопорушень та застосування відповідних санкцій.

    2. Адміністративні процедури: Допомога в розумінні процедур адміністративних рішень, зокрема складання адміністративних протоколів, розгляд апеляційних скарг, адміністративний позов тощо.
      Замовити можна на сайті «Помощь студенту»

      Задачі з адміністративного права




     
  8. золушка

    золушка Пользователь

    Де найкраще замовити звіт з виробничої практики? У мене ще немає досвіду з цим і не знаю, кому звертатися. Чув, що на самому початку кар'єри важливо мати якісний звіт, який продемонструє мої навички і здобутки під час практики.
     
  9. лоран

    лоран Пользователь

    Ну особисто я б рекомендував звернутися на сайт, де можна замовити звіт з виробничої практики https://na5ku.com.ua/uk/otcheti-po-praktike/ онлайн. Цей сайт пропонує професійну допомогу у складанні звітів, враховуючи всі вимоги і стандарти. Тут працюють досвідчені фахівці, які проаналізують і структурують твою практику, а також підготують високоякісний звіт, який відображатиме твої здобутки і професійні навички.
     

Поделиться этой страницей