На 30% нижчі затрати на соц пакет з бенефіт кафе - додаток бенефітів та компенсацій PERKSET.

Тема у розділі 'Професійний розділ', створена користувачем Perkset_App, 31 січ 2023.

?

Чи цікаво б було отримати доступ, щоб оцінити всі переваги PERKSET

  1. Так, цікаво

    100,0%
  2. Потрібно більше інформації

    0 голосів
    0,0%
Можна обирати одразу декілька варіантів.
  1. Perkset_App

    Perkset_App Новичек

    Представляємо новий додаток для бенефітів та компенсацій PERKSET - зручний, сучасний мобільий додаток для зниження витрат на соцпакет компанії, підвищення мотивації співробітників, лояльність персоналу.

    Додаток від української компанії PERKSET дозволяє зручно та швидко використовувати бенефіти та компенсації в компанії. Також в додатку доступні знижки від найбільших компаній в Україні, магазинів, ресторанів та багато іншого. Додаток для бенефітів та компенсацій PERKSET значно підвищує мотивацію співробітників, знижує витрати на соцпакет. Використання додатку дає можливість легше будувати корпоративну культуру та створити сильний EVP (employee value proposition\ціннісну пропозицію компанії як роботодавця), для підвищення лояльності співробітників, можливості краще знаходити потрібних кандидатів та простіше утримувати на посадах ключових працівників.

    Зараз програми компенсацій для співробітників скоротилися, компанії скорочують витрати. Сьогодні з додатком PERKSET компанії можуть запустити нову програму компенсації та бенефітів, що значно знижує витрати компанії на соціальний пакет для співробітників та підвищує мотивацію персоналу.

    В додатку PERKSET, який працює як кафетерій бенефітів для співробітників, вашій команді доступна гнучкість у виборі бенефітів компанії, знижки від партнерів-топових брендів на ринку України та світу.

    Які можливості дає кафетерій бенефітів в додатку PERKSET?

    Перейдемо які ж можливості додатку для бенефітів PERKSET.
    https://www.perkset.club/
     

    Вкладення:

    • 1.jpeg
      1.jpeg
      Розмір файлу:
      998,3 КБ
      Переглядів:
      30

Поділитися цією сторінкою