Меблі для вітальні

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Дефне, 25 січ 2023.

  1. Дефне

    Дефне Пользователь

    Хочу для вітальні підібрати якісь меблі, щоб стильно виглядали та вписувалися в загальну картинку. Де це можна зробити?
     
  2. Рамм

    Рамм Пользователь

    Так, у вітальні мають бути якісні та вишукані меблі. Адже саме ця кімната зустрічає та проводжає гостей. Зрозуміло, що хочеться всіх вразити. Я думаю, інтернет-магазин меблів КОМОД у цьому Вам зарадить. Там ну дуже великий вибір крутих меблів за нормальними цінами. Певно, що оберете для себе гарний варіант.
     
  3. Miakula228

    Miakula228 Новичек

    Мене звати Філіп. Недавно переїхав у нову квартиру і треба було купити меблі для інтер'єру. Довго не міг знайти відповідний магазин, аж раптом натрапив на інтернет-магазин https://woodman.ua/. Надзвичайно задоволений покупкою якісної продукції за відносно недорогу ціну. Рекомендую всім цей магазин!!! Великий асортимент товарів, приємні ціни та швидка доставка.
     
  4. 1Vlad1

    1Vlad1 Пользователь

    Потрібен журнальний столик.
     
  5. Vikusia

    Vikusia Пользователь

    Советую купить журнальный столик, в мебельном магазине "Аклас" https://aklas.ua/zhurnalnye-stoliki
    Заказывали у них комод, журнальный столик, шкаф и кухонную мебель. Качество хорошее и цены у них оказались самые выгодные.
     
  6. Cawka

    Cawka Пользователь

    друзі якщо ви особливо проживаєте на Західній Україні десь біля Тернополя чи Тернопільської області то в цьому місті є крутий салон магазин кераміки сантехніки а віднедавна і якісних європейських меблів під назвою Веро http://www.vero.te.ua/mebli/ де ми час від часу замовляємо матеріали для покращення дизайну нашого приватного будинку біля Тернополя і дійсно Тут дуже гарні товари і всі з Європи від відомих світових брендів
     
  7. Paves

    Paves Пользователь

    Можна звернутись до дизайнера інтер'єру, вони також порадять якісного виробника.
     
  8. amaksimova

    amaksimova Пользователь

    Мы искали в новую гостиную и большой диван, чтобы можно было всей нашей компании разложиться и удобно занять свои места. Я сравнила варианты, поискала в интернете что-то интересное, потом посмотрела цены в итоге нашла на https://fmebli.com.ua/ru/divani-2 Угловой диван – очень крутой, широкий, су удобными спинками и ещё и с возможностью раскладывать его в большой двухспальные место. Просмотрели варианты по тканям выбрали очень классный вариант и я ничуть не жалею.
     

Поділитися цією сторінкою