Матеріали для шкіргалантереї

Тема у розділі 'Професійний розділ', створена користувачем rubik, 31 сер 2023.

  1. rubik

    rubik Пользователь

    Для тренування та удосконалення навичок в шкіряній справі пропонується почати з чогось простого, що не потребує багато інструментів та сировини. Наприклад, виготовлення браслета або брелока не вимагає багато зусиль. Достатньо придбати шматки шкіри - це обрізки різного розміру, які мають ту саму якість, що й великі шкурки, але коштують значно дешевше.

    Для виготовлення ременя, який може стати наступним кроком на шляху до професійного виготовлення шкіргалантереї, вам знадобиться не лише відріз матеріалу з відповідною шириною, але й фурнітура для шкіри, така як пряжки, гвинти, люверси, хольнітени. Ви можете придбати шкіру для ременя та необхідні матеріали на сайті інтернет-магазину "Bahtarma".

    Крім того, у нас є можливість придбати шкіру для пошиття одягу, взуття та аксесуарів. Популярні види шкіри, такі як Флотар, Крейзі Хорс, Кайзер, Torino та екзотичні шкіри. Незалежно від того, що всі вони належать до категорії натуральної шкіри, ціни можуть значно відрізнятися. Якщо вам потрібна допомога вибору та покупці шкіри для сумок, наші консультанти завжди на поготові.
     

Поділитися цією сторінкою