Кремація у Києві

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leonik, 10 бер 2023.

  1. Leonik

    Leonik Пользователь

    Доброї ночі! Порадьте мені ритуальну службу в Києві, яка займається кремацією. Остання воля бабусі була, щоб її кремували, а я не знаю куди звертатися, оскільки з таким раніше не стикався.
     
  2. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Співчуваю твоїй утраті! Зараз багато людей відають перевагу кремації для поховання близьких, як для мене це навіть більш гуманніше, ніж просто поховати. Можу підказати перевірену ритуальну службу в Києві, яка точно цим займається, та має гарну репутацію.
     
  3. Leonik

    Leonik Пользователь

    Мені важливо виконати волю бабусі, вона саме так хотіла, щоб її поховали. Дай, будь ласка, посилання на сайт ритуальної служби, що займається кремацією в Києві. Буду дуже вдячний за допомогу!
     
  4. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Щоб достойно провести кремацію бабусі в Києві https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ritualni-poslugi/krematsiya.html ритуальна служба "ПП Прядко" може бути хорошим вибором. Вони пропонують високоякісні ритуальні послуги, забезпечуючи повне дотримання всіх процедур та норм, пов'язаних з кремацією.

    Команда "ПП Прядко" має багаторічний досвід у проведенні ритуальних послуг і гарантує повну конфіденційність та повагу до покійного та його родичів.

    Під час організації кремації, вони надають повну підтримку та консультації з питань оформлення документів, вибору урни та інших аспектів, пов'язаних з цим процесом.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою