Клумба з каменю для однорічних низькорослих рослин

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Анютка, 11 гру 2020.

  1. Анютка

    Анютка Новичек

    Підкажіть, будь ласка, яка клумба з каменю підходить для висадки в саду на ділянці біля будинку низькорослих однорічних квітів? Яка конструкція буде органічно поєднуватися з цими рослинами — габіон, рокарій, альпійська гірка чи арабеска? З яких матеріалів краще її спорудити? Буду вдячна за корисні поради та рекомендації щодо вибору типу і матеріалу будівництва клумби з каменю на ділянці біля будинку.
     
  2. Alvinka-Malinka

    Alvinka-Malinka Новичек

    Почитайте, як вибрати відповідну для різних квітів та декоративних рослин конструкцію і які є клумби з каменю https://www.pobuduy.com/klumby-z-kameniu-typy-niuansy-vyboru-kaminnia-i-oblashtuvannia-svoimy-rukamy / . Тут описані різні типи квітників — арабеска і габіон, альпійська гірка і рокарій. Є рекомендації будівельників і дизайнерів, з яких матеріалів зводити клумби з каменю на ділянках. Це допоможе визначитися вам з вибором типу, форми і розміру квітника.
     
  3. Alvinka-Malinka

    Alvinka-Malinka Новичек

    Почитайте, як вибрати відповідну для різних квітів та декоративних рослин конструкцію і які є клумби з каменю https://www.pobuduy.com/klumby-z-ka...boru-kaminnia-i-oblashtuvannia-svoimy-rukamy/ Тут описані різні типи квітників — арабеска і габіон, альпійська гірка і рокарій. Є рекомендації будівельників і дизайнерів, з яких матеріалів зводити клумби з каменю на ділянках. Це допоможе визначитися вам з вибором типу, форми і розміру квітника.
     
    Анютка подобається це.
  4. nekrasovaaaa1234

    nekrasovaaaa1234 Пользователь

    А де габіони можна замовити ? Хто в курсі ?
     
  5. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    Габіони я замовляла у https://gabion.plus/ . Ви можете ознайомитися з їхньою пропозицією, ціновою політикою, відгуками людей про їхню продукцію і т.д. Свого часу ми їх знайшли спираючись на відгуки та рекомендації людей в інтернеті.
     

Поділитися цією сторінкою