Интернет магазин семян и удобрений

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем VikaRomanevich, 6 вер 2023.

  1. VikaRomanevich

    VikaRomanevich Пользователь

    Заказать с доставкой по Украине семена и удобрения рекомендуем в интернет-магазине «Good Harvest» с доступными ценами. Только качественные семена, которые гарантируют отличный урожай. Детали на сайте https://good-harvest.ua
    [​IMG]
     
  2. viktor1982

    viktor1982 Пользователь

    Также, могу порекомендовать проверенный мною интернет-магазин семян https://agrosembrand.com.ua/posevnoj-material/semena-podsolnechnika . У них, я ежегодно заказываю семена подсолнечника. Более выгодных цен, чем у этого поставщика, мне в Украине, найти не удалось. Поэтому, планирую и в следующем году обращаться к ним.

    [​IMG]
     
  3. Мирт

    Мирт Пользователь

    Еще немного - и можно делать закупки, потому что надо еще заложить время на проращивание семян. Тоже смотрю почем купить семена украины почтой сейчас предлагают и меня радует, что цены относительно прошлого года не поднялись.
     
  4. AnnaDiamova

    AnnaDiamova Пользователь

    Раджу при такій справі хороший субстрат для вирощування полуниці купити від Кліома Сервіс https://klioma.com.ua/ua/torfosmesy/substrat-dlia-klubniki/
    В субстраті для полуниці крім торфу включені мікроелементи, які потрібні для підгодівлі рослин. Вони рівномірно забезпечать рослину мікроелементами на всіх етапах росту і розвитку.
     
  5. jenya33

    jenya33 Пользователь

    Вітаю всіх! Я вже давно займаюся садівництвом і розумію, наскільки важливо використовувати якісні матеріали для щеплення рослин. Протягом часу я випробував багато різних стрічок, але жодна з них не дала такого вражаючого результату, як еластична прозора стрічка для щеплення, яку можна знайти на https://plodopitomnik.com.ua/sazhency/plenka/plivka/. Крім того, на цьому веб-сайті є великий вибір саджанців плодових та фруктових дерев, а також чагарників. Я вам рекомендую цей ресурс.
     

Поділитися цією сторінкою