Заспокійливі та снодійні засоби

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем lisadi222, 16 лют 2023.

  1. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Доброго вечора усім. Потрібна ваша порада. Друзі, я дуже погано сплю останнім часом. Самі розумієте, яке зараз нервове життя. Підкажіть, будь ласка, якісні заспокійливі та снодійні засоби, які допоможуть мені заснути?
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Я зазвичай використовую м'які заспокійливі трави, такі як м'ята, лаванда та ромашка. Вони допомагають мені розслабитись та заспокоїтись. Також, я рекомендую попробувати масажні техніки або йогу для зняття стресу та збудження.
     
  3. Leonik

    Leonik Пользователь

    Я користуюся снодійними засобами на основі мелатоніну. Вони зазвичай допомагають мені заснути протягом декількох хвилин та забезпечують якісний сон на протязі ночі. Проте, вам слід звернутись до лікаря перед вживанням будь-яких заспокійливих або снодійних засобів, особливо, якщо ви приймаєте інші ліки або маєте медичні проблеми.
     
  4. xtools

    xtools Пользователь

    Це справді, життя зараз дуже нервове. Тому ввечері перед сном буває дуже нелегко розслабитися та заснути. Є деякі техніки, як це робити. Я пробував, але щось у мене, чесно кажучи, не дуже виходить.
    Тому я просто пішов до аптеки та купив заспокійливі капсули Пасифора. І, ви знаєте, вони дійсно допомагають. Став скоріше засинати. Раніше я міг за ніч декілька разів просинатися - а зараз сплю до самого ранку.
    Можете самі подивитися, які є заспокійливі та снодійні засоби https://apteka-ds.com.ua/catalog/nervova-systema/zaspokiylyvi-ta-snodiyni-zasoby Якщо з грошима проблеми, можна купити настоянку пустирника - він коштує всього десять гривень.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою