Заміський ресторан під Києвом

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Leader, 3 жов 2021.

  1. Leader

    Leader Пользователь

    Порадьте заміський ресторан під Києвом для святкування родинного свята. Головні вимоги - смачна кухня, наявність дитячого меню та дитячої кімнати, або дитячого майданчика.
     
  2. DontLOL

    DontLOL Пользователь

    Ресторанів неподалік від Києва - вистачає, але, не в кожному з них є ігрова кімнатаа, або майданчик.
    Саме тому, всі родинні свята, річниці весілля, ювілеї та дні народження дітей, ми святкуємо в заміському ресторані https://bistropekarya-glev.kiev.ua/ «Бістро Пекаря» в Глевасі.
    До ваших послуг зручна стоянка для автомобілів, банкетний зал та дві тераси, і звичайно ж, для дітей обладнаний ігровий майданчик,
    та ігрова кімната, за бажанням - можна запросити аніматора.
    Що стосується меню, тут ще краще, банкетне меню в яке входить безлімітний алкоголь, обійдеться вам всього від 900 грн. на одного гостя,
    погодьтесь - цілком доступна ціна.
    [​IMG]
     
  3. vlad26

    vlad26 Пользователь

    А якщо вам буде необхідний хороший ресторан у Білій Церкві, можу порекомендувати «Рибацький Хутір» https://rybatski.com.ua/ . Ми кілька разів проводили в цьому ресторані корпоративи. Можу сказати, що кухня у них просто чудова. А ціни не надто високі. Найближчим часом мій брат планує у них святкувати своє весілля.

    [​IMG]
     
  4. Мирт

    Мирт Пользователь

    Вообще, такого плана загородные комплексы действительно очень интересны, так что я совершенно не удивляюсь интересу к ним. Заграницу сейчас не поедешь, а вот выехать за город в какой-нибудь отельный комплекс, чтоб у них был еще и крутой ресторанчик - это просто предел мечтаний. Да и более реально выезда из Украины. Мы с супругой тоже загород выбираемся, отельный комплекс SunRay http://restplace.com.ua/uk/hotel/sunray-otel.html у нас недалеко от Днепра находится, где можно отлично отдохнуть. Летом можно пляжиться на берегу Самарского залива, ну а для холодного времени года тут есть крытый бассейн, так что скучно точно не будет.
     
  5. Lion

    Lion Пользователь

    Мені також треба якийсь хороший ресторан обрати. Почитаю тему.
     
  6. Cegox

    Cegox Пользователь

    У нас скоро весілля. Потрібен комфортний ресторан десь недалеко Києва.
     
  7. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    гарно
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 21 лют 2024
  8. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Якщо вам до смаку італійська кухня, то ресторани Києва з італійськими стравами https://bistropekarya.ua/ варто відвідати. Тут можна замовити ідеальну організацію вашого свята у цікавому форматі. Це може бути весілля, день народження чи корпоратив. Залежно від кількості запрошених вам підберуть зручну залу. От у мене буде весілля на 70 чоловік, така зала мені ідеально підходить.
    [​IMG]
     
  9. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Классно иметь возможность отдохнуть в таком ресторане!
     
  10. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Мы такой ресторан для проведения корпоратива ищем
     
  11. ARETTA

    ARETTA Пользователь

    А можно вопрос? Организацией самого корпоратива кто будет заниматься? Вы сами? Или подключаете какого-то в помощь? Просто я бы вам советовала второй вариант... Тогда корпоратив будет до мельчайшей детали идеально продуман и спланирован. Можете обратиться в ивент агентство от КАВА . У ребят колоссальный опыт в таких делах
     

Поділитися цією сторінкою