Де придбати книги з української мови?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем ЦапчикКацапчик, 26 лис 2023.

  1. ЦапчикКацапчик

    ЦапчикКацапчик Пользователь

    Добрий день! Cин зацікавився українською мовою, і я шукаю де придбати дійсно цікаві словники та навчальну літературу для навчання. Можливо, у вас є поради чи рекомендації, де краще шукати такі ресурси?
     
  2. Ивана Гупало

    Ивана Гупало Пользователь

    Привіт! Якраз недавно стикався з такою ж проблемою. Рекомендую заглянути в магазин Хармс. Там великий вибір словників та підручників для вивчення української мови. Також можна спробувати замовити онлайн на сайті.
     
  3. Alevtina Kudlai

    Alevtina Kudlai Пользователь

    Здравствуйте! Я також шукав матеріали для вивчення української для своєї дитини. Загляньте в Сяйво книги, у них теж є хороший вибір навчальної літератури та словників для дітей. Можливо, знайдете там щось цікаве!
     
  4. Раиса Дубарь

    Раиса Дубарь Пользователь

    Привіт! Раджу вам ознайомитися із каталогом книгарні Readeat за посиланням, якщо ви шукаєте якісні ресурси для вивчення української мови та словників https://readeat.com/catalog/mova-ta-slovniki для вашого сина. Ця книгарня спеціалізується на мовних виданнях і пропонує величезний вибір навчальних матеріалів для дітей.
    У їхньому каталозі ви знайдете не лише стандартні словники, але й цікаві навчальні посібники, спрямовані на розвиток мовних навичок у дітей. Що стосується вікової категорії вашого сина, то Readeat пропонує матеріали, які враховують особливості розвитку дітей відповідного віку, сприяючи їхньому поглибленню в українську мову.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою