Де взяти кредит на розвиток бізнесу

Тема у розділі 'Професійний розділ', створена користувачем finstream-ua, 6 бер 2023.

  1. finstream-ua

    finstream-ua Новичек

    Авжеж як би ми не довіряли різним кредитним установам, але коли грошей на закупівлю обладнання чи товару не вистачає ми замислюємося куди б звернутись.
    Перше що приходить на думку - банк. Так авжеж повинно було б бути все простим, але коли починається документальна волокіта, то тут і замислюєшся що робити далі.
    Альтернативні варіанти завжди є.
    Фінансова компанія FinStream є провідним кредитним провайдером для Малого та Середнього бізнесу в Україні. Компанія пропонує широкий спектр кредитних продуктів, які дозволяють бізнесам розвиватися та зростати. Рішення про надання кредиту приймається впродовж 48 годин після надання всіх необхідних документів, що забезпечує швидке та ефективне надання фінансування. FinStream відома своїми інноваційними підходами до кредитування та високою якістю обслуговування клієнтів.
    Фінстрім пропонує:
    Кредити ФОПам (підприємцю)
    Фінансування юридичних осіб (підприємств)
    Кредитування агробізнесу
     
  2. Мирт

    Мирт Пользователь

    Да, лучше конечно же в банк пойти, потому что там как раз и предложат Вам хорошие условия. В том же МТБ мобильный банк https://www.mtbank.by/services/mtbank-moby/ довольно удачный и это будет для Вас на самом деле супер шикарным выбором.
     
  3. finstream-ua

    finstream-ua Новичек

    Українському бізнесу піти у банк Білорусії o_O ? Ходіть вже краще ви до нас за кредитуванням бізнесу в Україні :)
     

Поділитися цією сторінкою