Дайте пораду по ремонту квартири.

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем hivik, 27 лип 2023.

  1. hivik

    hivik Пользователь

    Хтось недавно робив ремонт у своїй квартирі? Хотілося б почути про критерії, які ви використовували при виборі підрядників для цієї роботи. Ваші поради були б дуже корисними.
     
  2. vampul

    vampul Пользователь

    При виборі фірми для ремонту квартири я брав до уваги декілька важливих речей. По-перше, мені потрібна була будівельна фірма, яка спеціалізується на ремонті квартир, така як будівельна компанія "Modern Construction" https://modernconstruction.com.ua/, оскільки вони мають досвід вирішення подібних завдань. Потім я перевірив, чи є у них всі необхідні ліцензії та дозволи, щоб бути впевненим, що це законна та надійна компанія. Також я попросив у кількох компаній розцінки та терміни виконання робіт, щоб порівняти їх пропозиції. Зустрічі з представниками цих компаній та їхній професіоналізм і спосіб спілкування були для мене теж важливими факторами. На кінцевому етапі я обов'язково перевірив рекомендації та відгуки в Інтернеті, щоб зрозуміти, яка їхня репутація та чи задоволені попередні клієнти співпрацею з ними.

    [​IMG]
     
  3. Lyudmila89

    Lyudmila89 Новичек

    Ми не вибирали підрядників. Ми самі робили ремонт у своїй квартирі. Це дуже цікаво, насправді. Єдина проблема, яка може виникнути - це з трубами. Але для цього потрібно просто купити необхідний інструмент. Ми купували на сайті https://yato24.com.ua/truborezy/ трішки потренувалися і все зробили
     
  4. kalinkaaaaa

    kalinkaaaaa Пользователь

    Ми теж зараз плануємо робити ремонт . Хотілося б цей процес довірити професіоналам . Може хтось знає класних виконавців у Львові ?
     
  5. Milagrochka

    Milagrochka Пользователь

    Наприклад, свого часу весь спектр ремонтних робіт ми довірили майстрам зі Львова, замовили у них ремонт під ключ https://remmo.lviv.ua/remont-kvartyr-pid-klyuch/ і я про це абсолютно не шкодую, тому виконали все просто першокласно.
     

Поділитися цією сторінкою