Гинеколог в Белой Церкви

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем kseniyapava, 23 бер 2023.

  1. kseniyapava

    kseniyapava Новичек

    Девочки, если кому-то нужен хороший гинеколог в Белой Церкви, очень рекомендую клинику ЦСМ klinika-bilacerkva.com.ua/hinekoloh/ врач Шихматова Светлана Ивановна, специализируется на гинекологии, маммологии и делает УЗИ, так что можно сразу комплексно обследоваться у одного доктора
     
  2. Elena

    Elena Пользователь

    Также знаю хорошую гинекологическую клинику – клиника им. Феськова. Они занимаются женским здоровьем, а также занимаются проблемами бесплодия. Моя сестра долго не могла забеременеть и с мужем к ним https://feskov.ua/ обращалась. Их история имеет счастливый конец. Пройдя все необходимые обследования и лечение, им удалось забеременеть. Поэтому 100% можем рекомендовать эту клинику.
     
  3. Lara_FR

    Lara_FR Пользователь

    Привіт, коли у мене збився менструальний цикл (хоча раніше був 28-29 днів), то я не знала, що робити, так як мій гінеколог залишився вдома, в Україні (я зараз вже більше року знаходжусь в Польщі)
    але подруга порадила звернутися в нову, але гарну (на її погляд) клініку https://doctorpro.pl/wroclaw/services/gynecology/treatment-of-menstrual-dysfunction
    я спочатку сумнівалась, як і завжди, коли треба йти до нового лікаря, але мої переживання були марними, лікар виявився чудовим, ще й українську мову знає - як бальзам на душу)
    як потім з'ясувалося, збій стався через хронічний стресс, але все виоікували)
     

Поділитися цією сторінкою