Вітаміни та пробіотики для дитини

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем RomaN85, 26 жов 2023.

  1. RomaN85

    RomaN85 Пользователь

    Всім привіт. Як думаєте, з якого віку дитині можна давати вітаміни? Чи варто обговорювати це питання з лікарем?
     
  2. Titor

    Titor Новичек

    Я вважаю, що це сто відсотків слід обговорити з лікарем.
     
  3. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    повністю з вами погоджуюсь
     
  4. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    Безперечно, все, що стосується дитячих препаратів, навіть вітамінів, потрібно обговорити з лікарем, тільки так. Для власного розуміння, можете прочитати статтю про мікробіота кишечника https://www.medical.nestlebaby.com....yku-takozh-probiotyky-prebiotyky-i-synbiotyky . В статті є експертна думка про вітаміни та пробіотики для дитини.
     
  5. Danka78

    Danka78 Пользователь

    Здоровье и правильное развитие ребенка – это всегда на первом месте для родителей. Одним из ключевых аспектов является обеспечение ребенка всеми необходимыми витаминами и минералами, среди которых важен витамин А https://rozetka.com.ua/vitamins/c274789/otdelnie-vitamini=vitamin-a/ Витамин А играет немаловажную роль в росте и развитии ребенка. Он поддерживает зрительную функцию, укрепляет иммунную систему и способствует правильному росту органов и тканей. Для детей важно получать достаточное количество витамина А для обеспечения их здоровья.

    [​IMG]
     
  6. irinabelaya86

    irinabelaya86 Пользователь

    Для дітей вітаміни та пробіотики можуть бути важливими для підтримки здоров'я та оптимального росту і розвитку. Однак рекомендації щодо прийому вітамінів та пробіотиків можуть різнитися в залежності від віку, харчування та інших індивідуальних особливостей дитини.
    1. **Вітаміни для дітей:** Зазвичай рекомендується дитячі вітаміни, які містять вітаміни A, C, D, E та групу B. Вони можуть підтримувати імунну систему, здоров'я кісток, шкіри та зору. Рекомендується консультуватися з лікарем щодо потреби в прийомі вітамінних добавок.
    2. **Пробіотики:** Пробіотики допомагають підтримувати здорову мікрофлору кишечнику. Вони можуть бути корисними для підтримки шлунково-кишкового здоров'я та імунної системи. Деякі пробіотики спеціально розроблені для дітей. Перед застосуванням пробіотиків краще звернутися до педіатра.
    3. **Правильне харчування:** Найкращим джерелом вітамінів та поживних речовин для дітей є збалансована дієта. Спробуйте включити до раціону продукти, які містять природні вітаміни та пробіотики, такі як йогурт, кефір, фрукти, овочі та злаки.
    Найкраще проконсультуватися з педіатром чи дитячим лікарем, щоб отримати індивідуальні поради та рекомендації щодо вітамінів та пробіотиків для вашої дитини.
     

Поділитися цією сторінкою