Вибір штучної ялинки

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем ЦапчикКацапчик, 23 вер 2023.

  1. ЦапчикКацапчик

    ЦапчикКацапчик Пользователь

    Доброго дня, всім! Збираюся прикрасити свій будинок на Різдво і розглядаю можливість придбання штучної ялинки. Чула, що магазин Zelena має великий вибір, але хочу дізнатися, чи може хтось порадити, де саме в магазині можна знайти ялинки за вигідною ціною? Можливо, є якісь акції чи знижки?
     
  2. Ивана Гупало

    Ивана Гупало Пользователь

    Радий допомогти! Я нещодавно відвідав магазин Zelena. Вони мають декілька розділів з різними видами ялинок. Зазвичай, більш вигідні ціни можна знайти на ялинках середнього розміру. Також, слід слідкувати за розпродажами та акціями, які вони регулярно проводять, особливо перед святами.
     
  3. Alevtina Kudlai

    Alevtina Kudlai Пользователь

    А можливо, ти знаєш, чи є в магазині Zelena ялинки з природнім виглядом? Я завжди віддаю перевагу таким, але не завжди можна знайти якісну штучну ялинку з природнім оформленням за доступну ціну.
     
  4. Раиса Дубарь

    Раиса Дубарь Пользователь

    Радf поділитися інформацією! Чудовий вибір штучних ялинок https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/iskusvennye-elki.html включаючи ті, які мають природний вигляд є в магазині Zelena. Ціни варіюються в залежності від розміру та оформлення.
    Зазвичай, середньорозмірні ялинки з природнім оформленням доступні в ціновому діапазоні від 10000 до 30000 гривень. Також, рекомендую звернути увагу на акції та знижки перед святами, щоб зекономити. Навіть якщо ціни фіксовані, вони пропонують безкоштовну доставку та інші вигідні пропозиції, що також може бути вигідним. Бажаю вам гарного вибору і чудового святкування Різдва!
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою