Вибір смартфонів у Вінниці

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем lisadi222, 27 лип 2022.

  1. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Доброго дня. Хочу купити смартфон для мами з доставкою у Вінницю. Де порадите дивитись відповідний асортимент. І який би радили смартфон з недорогих?
     
  2. xtools

    xtools Пользователь

    Доброго дня і вам. А недорогий - це за скільки готові купити його? Бо у кожного ж своє поняття дорогого чи дешевого гаджету )
     
  3. Torro

    Torro Пользователь

    В мене теж питання постало до автора теми :) Як можна радити, не знаючи фінансових очікувань? Треба відразу максимально можливу сумму грошей вказувати.
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Привіт. Недавно купував для батька смартфон. Теж вибирали з недорогих, а точніше - до 5000 гривень. Треба було просто купити апарат для звязку по мобільній мережі, інтернету, меседжери та і все, по великому рахунку. Зупинили свій вибір на смартфоні ксіомі редмі 9с , як найоптимальнішому варіанті для нас. А взагалі, якщо смартфон https://allo.ua/ua/vinnicja/products/mobile/klass-kommunikator_smartfon/ замовляєте у Вінницю, раджу глянути асортимент на сайті магазину Алло. По вашому місту чудові варіанти пропонують. Там завжди хороші знижки діють на всі гаджети.
    [​IMG]
     
  5. Ovnov

    Ovnov Пользователь

    А еще какие смартфоны стоит посмотреть?
     
  6. Bagira

    Bagira Пользователь

    Если недорогой смартфон хотите купить, то советую посмотреть в магазине Скай смартфоны UMIDIGI https://skay.ua/711-umidigi/ я такой именно маме и купила. Не знала какой выбрать и советовалась с оператором колл-центра этого магазина. Он мне и посоветовал вот этот бренд, могу сказать, что совет мне дали отличный. Смартфон современный, с емким аккумулятором и им очень удобно пользоваться.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою