Аптека у Львові

Тема у розділі 'Балка', створена користувачем xtools, 15 жов 2022.

  1. xtools

    xtools Пользователь

    Привіт усім. Мені треба порада. Скажіть, у якій зараз аптеці найкраще купляти ліки, щоб не переплачувати, та щоб не було підробок на препарати. Аптек зараз дуже багато, але яку вибрати - не можу вирішити.
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Знаєте, якщо треба купити там якийсь пакетик вати чи упаковку преервативів - то ти не будеш бігати по усому місті шукати де найдеевше. Але якщо там цілий перелік, то, вичайно, удеш вибирати аптеку де дешевше.
     
  3. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Я по аптеках не часто ходжу. Але, якщо мені щось треба, то забігаю у найближчу аптеку. Поряд із нашим домом є аптека - туди й найчастіше ходжу. Не бачу сенсу бігати по усім аптекам, тому що ціни там не дуже відрізняються.
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Не знаю, кому як, а мені останнім часом дуже подобається у Львові аптека D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/lviv Перед тим, як йти до аптеки, я заходжу на сайт та дивлюся, у якій самі аптеці цієї мережі є той препарат, який мені потрібен, скільки він коштує, якщо дорого - можна подивитися аналоги. Можна також почитати анотацію. Резервую препарат, потім йду до аптеки та забираю його саме по тій ціні, по якій знайшов.
    До речі, якщо хочете, щоб ця аптека була з вами завжди - можете завантажити додаток на свій мобільний телефон.

    [​IMG]
     
  5. Мирт

    Мирт Пользователь

    Думаю, что сейчас в интернете можно найти без труда все, что угодно и делать такие покупки действительно проще и безопаснее. Я вот в интернете покупаю порой super tadalis sx https://phoenixpharma.com.ua/product/super-tadalis-sx/ - это проверенный препарат, который в обычных аптеках не так уж и легко достать, а вот в интернете он есть и его можно приобрести без труда.
     
  6. Komar

    Komar Пользователь

    Дякую за корисну інформацію.
     
  7. VipVic27

    VipVic27 Пользователь

    Хочу поделиться контактами проверенной онлайн-аптеки "Мед-Сервис", в которой у меня с адресной доставкой во Львове удалось купить успокоительные препараты https://online-apteka.com.ua/snotvornyie-sedativnyie-preparatyi-c/. "Валериана Форте" производства "Артериум" недорогое и эффективное средство, которое создано из натуральных компонентов и не содержит химии. При употреблении следует четко придерживаться указанной в инструкции дозировки.
     

Поділитися цією сторінкою