Адвокат по земельним питанням.

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем vampul, 16 жов 2023.

  1. vampul

    vampul Пользователь

    Потребую професійного юридичного супроводу, щоб впевнитися, що всі питання з нерухомістю та земельними правами вирішені правильно та законно. Можете порадити адвоката чи юриста у Вінниці, який має досвід у таких справах і допоможе нам у цьому процесі?
     
  2. hivik

    hivik Пользователь

    У справах нерухомості та земельних правах важливо мати професійний юридичний супровід. Якщо вам потрібен досвідчений адвокат Вінниця https://www.malyk.com.ua/, раджу звернутися до Олександра Малика, який надає юридичні та адвокатські послуги у Вінниці. Адвокат Олександр Малик є досвідченим фахівцем, який спеціалізується на питаннях нерухомості та земельних прав. Він надає кваліфіковану юридичну допомогу та глибоко розуміє всі аспекти цієї сфери. Ви можете бути впевнені, що він допоможе вам розв'язувати всі питання з нерухомістю та земельними правами, забезпечуючи їх законність та відповідність вимогам.

    [​IMG]
     
  3. Мирт

    Мирт Пользователь

    Так, вибір є і він досить великий. Особисто мені торік ось цей адвокат із земельних спорів у Харкові https://pravocontrol.com.ua/ua/poslugy/advokat-iz-zemelnykh-sporiv дуже допоміг, тож Ви самі почитайте про них відгуки та зможете визначитися з тим, з ким Вам буде комфортніше мати справу.
     

Поділитися цією сторінкою