языковые курсы за рубежом

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Amir, 1 бер 2020.

  1. Amir

    Amir Пользователь

    Скоро весенние каникулы, и мы уже давно решили как их проведут дети. Поедим изучать английский. Вот тут https://mudra.ua/ru/language-courses/ подробнее можно ознакомиться. Сотрудничаем с этой компанией не первый день. Все отлично, компания надёжная.
     
  2. MarkoPolo

    MarkoPolo Пользователь

    Класс, тоже своего наверное запишу.
     
  3. Valeriy12

    Valeriy12 Пользователь

    А нам тоже интересно какие еще есть варианты, можно и по Украине
     
  4. Kattie456

    Kattie456 Пользователь

    Є дуже гарна змога з користю провести час, не виходячи з дому, а саме в онлайн кемпі. Працює він на базі табору з поглибленого вивчення англійської та окрім мови там ще дітям у розважальній формі допомагають вивчити багато цікавого про оточуюче середовище, мистецтво, комп'ютерні технології та ін. Ми записувалися на сайті https://dec.camp/onlinecamp/ Сьогодні в нас вже 4-е зайняття та мені самій дуже подобається підслуховувати все, що там розповідають)
     
  5. Pumpernickel

    Pumpernickel Пользователь

    Для того, чтобы учиться за рубежом нужно хотя бы тут достичь определенный уровень английского языка и ехать тужа уже с готовой базой знаний, чтобы хоть что-то понимать что тебе говорят. В обратном случае будет тяжко. Вот съездите просто в тур поездку в любую европейскую страну. Без гида. И вы поймете как тяжело там общаться толком не зная языков. Хотя бы выучите язык до уровня pre-intermediate и тогда будут хоть какие-то шансы на успех)
     
  6. mashenberd

    mashenberd Пользователь

    Ребята, привет! Вот толковые курсы английского языка в Киеве https://americanenglish.ua/ru/shkoly/shkoly-v-kieve с этой школой вы однозначно выучите язык. Здесь очень классные преподаватели - настоящие профессионалы. И что самое классное - среди преподавателей есть американцы, то есть вы будете учиться у настоящих носителей языка. Это очень эффективно!
     
  7. Lyudmila89

    Lyudmila89 Новичек

    Вітаю всіх на форумі! Хочу додати свій коментар щодо міжнародних мовних курсів. Я нещодавно дізнався про ресурс https://slavic-center.com.ua/uk/kudi-postupiti-pislya-11-klasu/, де можна знайти інформацію про можливі напрямки для вступу після 11-го класу. Цей сайт також пропонує різноманітні мовні курси за кордоном, що може бути цікавим варіантом для тих, хто бажає вивчати іноземні мови. Буду радий почути ваші думки на цю тему!
     

Поділитися цією сторінкою