Як вибрати ноутбук?

Тема у розділі 'Реклама', створена користувачем Bagira, 16 бер 2024.

  1. Bagira

    Bagira Пользователь

    Всім доброго дня, може хто підкаже як вибрати дійсно класний ноутбук?
    Такий потрібен для роботи та для розваг. Хочу не дуже дорогий, але щоб мав багато дійсно необхідних функцій. Якщо зорієнтуйте по моделях буду дуже вдячна.
     
  2. Ovnov

    Ovnov Пользователь

    Останнім часом використовую ноутбук Dell XPS 13 і можу сказати, що це одна з найкращих моделей на ринку зараз. Дизайн просто вражає своєю елегантністю, він досить потужний, та за ціною не дуже дорогий. Екран відмінно передає кольори, а продуктивність дозволяє швидко виконувати будь-які завдання.
     
  3. Bagira

    Bagira Пользователь

    Ось і мені щось таке потрібне, подивлюсь на цю модель ноутбука і на бренд це подивлюсь обов'язково.
    А ще які є варіанті по вибору ноутбуків. Хочу порівняти різни моделі та вибрати найкраще.
     
  4. mega_lama

    mega_lama Пользователь

    Привіт, ще від Xiaomi раджу подивитись ноутбук, це відомий бренд, який представлен у магазинах якісною та сучасною технікою. Я собі вибрала в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/products/notebooks/ ноутбук Xiaomi RedmiBook Pro 14 який сподобався мені своєю легкістю, функціональністю та продуктивністю.
    До речі, придбала цю модель після довгих пошуків і аналізу відгуків. Щиро кажучи, не підвів. Дизайн дуже стильний, екран забезпечує якісне відтворення кольорів. Батарея також тримає довго, що особливо важливо для мене, якщо я працюю в дорозі.
    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою