Яке у вас хобі?

Тема у розділі 'Хоббі', створена користувачем Onle, 18 сер 2017.

  1. Rita25

    Rita25 Пользователь

    Також полюбила вишивати, особливо мені подобається вишивка бісером, виглядає просто чудово, особливо ікони. Але обов'язково потрібно роботу оформлювати в рамку, тоді картина виглядає завершенною і функція захисту виконується. Замовляю найкращі рамки для ікон http://bagetmaster.com.ua/ikony/ дуже високої якості і за хорошу вартість. Вибір є на будь-який смак і можна будь-яке побажання втілити.
     
  2. Kaaryto

    Kaaryto Новичек

    Я люблю малювати картини по номерам, це антистрес і дуже перезавантажує після робочого дня. Замовляю картини тільки у https://kartiny-origami.in.ua/ru/ , у них великий вибір на будь-який смак. До того ж, вражає швидкість оформлення та відправки замовлення
     
  3. Stoms#1638

    Stoms#1638 Новичек

    Люблю придумывать дизайны одежды, правда шить и кроить не умею. В будущем планирую стать дизайнером
     
  4. RomaN85

    RomaN85 Пользователь

    Мне нравиться проводить время со своими друзьями, таким образом я реально отдыха и заряжаюсь позитивом от них. Также, нам всем нравиться проводить время в клубе виртуальной реальности, это что-то новое и современное. На сайте клуба https://vrmotion.com.ua/ru можно почитать информацию о самом клубе, услугах, ценах и даже можно связаться с менеджером и забронировать место на ближайшие выходные.
     
  5. Uma

    Uma Пользователь

    Часто смотрю интересные футбольные матчи и с недавнего времени еще и ставки на них делаю. Смотреть вдвойне интереснее. Если думаете о ставках, уделите время поиску хорошей букмекерской конторы. Мне Мелбет понравилась https://www.ua-football.com/betting/bookmakers/9-bukmeker-melbet, почитайте обзор на этом сайте.
     
  6. Upper

    Upper Пользователь

    Будь-які настільні ігри ви можете подивитися тут - https://hidkonem.com.ua/nastilni_igri В них чудовий ассортимент першокласної продукції, яка підкорила не одну тисячу задоволених клієнтів. Певен, що вам сподобається. Доречі, в них часто бувають знижки, тож рекомендую!
     
  7. ЛенкаПогорелая

    ЛенкаПогорелая Пользователь

  8. annasmirnova

    annasmirnova Новичек

    До речі за часи ковіду також відкрили для себе настільні ігри, можна вважати хобі))
     
  9. ГлебР

    ГлебР Пользователь

    Поддерживаю полностью. Нет ничего приятнее новых впечатлений вживую.
     
  10. Bratislav2934

    Bratislav2934 Новичек

    Я люблю перемальовувати якісь краєвиди, або персонажів, в дитинстві часто перемальовував персонажів мультфільмів, наприклад Тома з мультфільма Том і Джері.
     
  11. Titor

    Titor Новичек

    Читання! Хоча іноді, на жаль, на це зовісм не вистачає часу.
     
  12. Danka78

    Danka78 Пользователь

    В моей жизни, как собственно, у каждого из нас есть место для любимого хобби, которое вкладывает цвета и радость в повседневность. Моим неотъемлемым спутником в этом увлечении стал классический рюкзак https://rozetka.com.ua/ryukzaki4630377/c4630377/77637=ofisnie/ Его утонченный дизайн и практичность делают его идеальным для переноски моих любимых вещей на занятия.

    [​IMG]
     
  13. Pont

    Pont Новичек

    Читать книги и играть в игры. Последнее время очень много невероятных игр выходит, а по некоторым есть даже книги. Недавно закончил читать ведьмака, всем советую
     

Поділитися цією сторінкою