Чорна п'ятниця уже скоро!

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Upper, 9 лис 2021.

  1. Upper

    Upper Пользователь

    Де я можу подивитися якісні моделі роботів пилососів? Підкажіть, де купуєте ви? Хочу замовити собі для дому, тому-що у нас кіт, постійно в будинку шерсть, вже набридло пилососити.
     
  2. PolinaWest

    PolinaWest Пользователь

    Я недавно також задалася питанням покупки нового пилососа. Виявилося, вибрати його не так-то просто. Вся справа в тому, що в інтернеті зараз дуже великий асортимент різних моделей і тому я особисто дуже боялася зробити неправильний вибір. Стала вивчати характеристики пилососів і зрозуміла, що мені ідеально підійде ручний пилосос.
     
  3. andresan

    andresan Пользователь

    Великий асортимент роботів пилососів є в інтернет магазинах, ви можете промоніторити ціни, моделі і характеристики і підібрати найоптимальніший варіант для себе, вдалих покупок.
     
  4. vladis

    vladis Пользователь

    В магазині Фокстрот з 26 листопада в зв’язку з чорною п’ятницею діятимуть знижки та розпродажі https://www.foxtrot.com.ua/uk/actions/black_friday на побутову техніку, раджу роботи-пилососи для дому подивитись саме там.
    Там багато новинок. Я вже вибрав собі класний пилосос, який зі знижкою коштуватиме 4000 тисячі гривень.
    Завжди беру техніку в цьому магазині, якщо необхідно взяти недорогу і нормальної якості техніку. Не підвів ще жодного разу, досі все нормально працює, всім рекомендую!

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою