Цікаві факти про авіацію Стратегічний бомбардувальник ТУ-160

Discussion in 'Цікаві факти' started by Ducatti, May 5, 2024.

  1. Ducatti

    Ducatti Пользователь

    Цікаво які ще є факти, мене дуже зацікавила тема авіації, може є в кого цікаві факти на цю тему бо я нещодавно натрапив на статтю!
     
  2. Oscar82

    Oscar82 Новичек

    Так, власне, я натрапив на статтю про Ту-160, і мені стала цікава ця тема. Ну, наприклад, ти знаєш, що літаки серії Boeing 747 мають крила довжиною більше 20 метрів, це приблизно розмір домашньої піцци! Також, перший успішний кінний польот відбувся в 1903 році і тривав всього 12 секунд.
     
  3. Oscar82

    Oscar82 Новичек

    ХЕхе!)
     
  4. Ducatti

    Ducatti Пользователь

    Так, це дійсно вражаюче! Дякую за такий цікавий факт. А от щодо Ту-160, ти можеш порекомендувати статтю для подальшого читання?
     
  5. Oscar82

    Oscar82 Новичек

    Звичайно! Захоплююча стаття про Ту-160, який не просто являє собою чудовий зразок авіаційної техніки, а й символізує військову міць і стратегічний вплив. Його унікальні технічні характеристики, включно з величезною вантажопідйомністю і вражаючою швидкістю, робили його невід'ємною частиною військового арсеналу до того як їм зрізали крила. Прочитати статтю можна https://nenws.com/militari/tu-160-najbilshij-ta-najshvidshij-bombarduvalnik-u-sviti/ Стаття розкриває цікаві деталі про його розробку, історію та застосування його за увесь час служби!
     
  6. Ducatti

    Ducatti Пользователь

    Дякую за таку цікаву статтю! Я вже в захваті від того, яка цікава та важлива інформація в ній міститься.
     

Share This Page