Хочу піти в театр, Дніпро

Тема у розділі 'Хоббі', створена користувачем Lion, 28 лис 2023.

  1. Lion

    Lion Пользователь

    Друзі, куди порадите піти в театр в місті? Може знаєте якісь цікаві вистави, котрі можна та варто подивитись?
     
  2. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Та ні, сама давно не бував в театрі. А взагалі, гарна ідея Можна було б та варто піти. От послухаємо разом, зараз хтось нам порадить.
     
  3. annasmirnova

    annasmirnova Новичек

    Знаю, що на початку грудня буде вистава "Занадто одружений таксист" в Театрі драми і комедії. В Карабасі квитки є
     
  4. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Дуже дякую за пораду. А мені ще дуже подобається Молодіжний театр Дніпро також територіально. У них на сайті вже є анонси на вистави для дорослих та дітей, можна вже бронювати квитки. Тому раджу зайти на сайт та обрати виставу на свій смак. Ми також плануємо вибратись найближчими вихідними на виставу якусь. Обирати будемо разом, щоби всім було цікаво.
     
  5. Викинг

    Викинг Пользователь

    Выступление «Выкуп невесты» от Шоу-группы «Бессарабия» представлял собой захватывающее сочетание традиционных элементов и современного колорита https://bessarabia.org.ua/vykup-nevesty/Хореография продемонстрировала умелое исполнение и синхронность действий группы, а яркие костюмы добавили дополнительный уровень визуальной привлекательности. Сюжетная линия «Выкупа невесты» была захватывающей, в ней органично вплетались культурные повествования. Шоу-группа «Бессарабия» подарила зрителям завораживающие и богатые культурные впечатления, которые доставили зрителям массу удовольствия.
     

Поділитися цією сторінкою