Хочу купити MacBook Apple

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем xtools, 20 гру 2022.

  1. xtools

    xtools Пользователь

    Всім привіт. Давно вже мрію купити собі MacBook Apple. Але то часу все якось не вистачало, то ще щось. Все таки вирішив брати. Не підкажете до якого магазину мені краще звернутися?
     
  2. Torro

    Torro Пользователь

    Доброго вам дня. Я такі речі зажди рекомендую робити в інтернеті. Там і вибір завжди більший, і ціни набагато доступніші. Нещодавно купував собі такий MacBook в одному інтернет-магазині. Можу порадити куди вам варто звернутися.
     
  3. xtools

    xtools Пользователь

    Мені друзі теж говорили, що в інтернеті робити покупки безпечніше і вигідніше. Але я якось не дослухався до їхніх порад. Але, враховуючи те, що ви написали, все ж вирішив купити в інтернет-магазині. Порадите куди мені варто звернутися? І який MacBook варто обрати?
     
  4. Torro

    Torro Пользователь

    В такому разі я вам раджу звернутися до інтернет-магазину "Ельдорадо". Тут завжди вся техніка якісна і доступні ціни. Мені цей магазин два роки тому порадив мій товариш, з тих пір купую тільки тут. На сайті магазину є великий вибір чудових макбуків Apple https://eldorado.ua/uk/notebooks/c1039096/producer=apple/ всі вони мають відмінні характеристики, великий об'єм пам'яті, операційну систему macOS, потужні акумулятори. Переходьте за посиланням та обирайте на свій смак. Вам обов'язкоко сподобається. Бажаю вдалої покупки.
    [​IMG]
     
  5. Cegox

    Cegox Пользователь

    То гарна мрія. Я теж такий ноутбук планую собі замовити. Друза, а в Одесі є десь гарний вибір техніки apple?
     
  6. Lion

    Lion Пользователь

    Різна техніка Apple в Одесі є у магазині Fopi, завітайте сюди та зможете обрати сучасний ноутбук. Дивіться по характеристиках, ноутбуки є для звичайних задач та надсучасні та потужні. Такі ноутбуки обирають для роботи дизайнери, програмісти та студенти, що працюють у різних сферах. Можна обрати будь-який розмір. Ноутбук з діагоналлю 13 дюймів можна завжди брати з собою, він зручний та легкий.
     
  7. Olga35g

    Olga35g Пользователь

  8. Reebok

    Reebok Пользователь

    А меня ремонт MacBook в Киеве интересует. Кто может полезной информацией помочь?
     
  9. Dianiya

    Dianiya Пользователь

    Обязательно в специализированный сервисный центр обращайтесь. Сегодня надёжный ремонт MacBook в Киеве https://service.mrfix.ua/apple/macbook.html здесь делают. Сроки минимальные. И даже за срочные заказы мастера берутся. Никому не отказывают. Ведь ситуации разные бывают. Всё чинят качественно. И с гарантией.
     

Поділитися цією сторінкою