Сплачено понад мільярд гривень податку за пів року

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем flashJJ, 28 сер 2023.

  1. flashJJ

    flashJJ Новичек

    Ліцензійний представник сфери онлайн-гемблінгу в Україні, компанія PIN-UP Ukraine, надалі продовжує внесок у розвиток національної економіки шляхом систематичних фінансових відрахувань. Протягом перших шести місяців поточного року, ця компанія спрямувала надзвичайно важливі кошти в державний бюджет України – загальна сума досягла 1,067 мільярда гривень, що складає суттєвий резерв для державних потреб. Читай повну статтю тут: https://finance.obozrevatel.com/ukr...onad-1-mlrd-grn-do-derzhbyudzhetu-ukraini.htm

    У цю загальну суму включені всі необхідні фінансові відрахування, пов'язані з галуззю гемблінгу. За перший квартал звітного року, компанія здійснила сплату в розмірі 524,7 мільйони гривень, а другий квартал призвів до перерахунку в державний бюджет 519,2 мільйони гривень. Паралельно із цим, PIN-UP Ukraine виконала обов'язковий річний внесок у розмірі 23,4 мільйони гривень за утримання ліцензії на здійснення діяльності.

    Такі дії свідчать про високий ступінь відповідальності компанії та її прагнення бути активним учасником становлення стабільної економічної ситуації в Україні.
     

Поділитися цією сторінкою