Скільки коштує перебування у приватному будинку престарілих?

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем xtools, 27 лют 2024.

  1. xtools

    xtools Пользователь

    Доброго дня. Так склалися життєві обставини, що мені треба поїхати на деякий термін. А у мене є мати. Немолода. Та хвора. Я довго думав, що мені робити. Я нарешті вирішив оформити її до будинку престарілих. Хорошо, приватного, з нормальними умовами. Скажіть, скільки зараз буде коштувати перебування у такому закладі?
     
  2. lisadi222

    lisadi222 Пользователь

    Я оформлювала нещодавно свого батька до приватного будинку престарілих. Скільки я почула образ на свою адресу від чужих людей. Те, що я погана донька - це ще квіточки ) ... Але коли вони потім узнали, скільки я за це плачу, та які там умови - усі рота позакривали ) .
     
  3. Torro

    Torro Пользователь

    Перед тим, як віддавати свого батька чи матір до такого закладу - треба приїхати та самому на власні очі побачити, що до чого. Поговорити в персоналом, адміністрацією. А потім вже вирішувати, що далі робити.
     
  4. Leonik

    Leonik Пользователь

    Та, сучасні приватні будинки для людей похилого віку - це вам не обшарпаний совковий будинок престарілих з напівголодними старими. Там умови такі, що старій людині іноді там краще, ніж вдома. Нагодований, помитий, побритий, на спеціальній ортопедичному ліжку спить, таблетки не забудуть дати, тиск поміряють, з такими же старими спілкується, у шахи, карти чи настільні ігри гуляють.
    Я свого батька оформив у такий будинок пристарілих. Скільки коштує? Від десяти тисяч гривень на місяць. Та зайдіть самі на сайт та побачите цей будинок престарілих - ціни, умови проживання https://ridnyj-dim.com.ua/budynok-prestarilyh-ciny
    Але головне те, що батько задоволений. Я бачу, що він аж ожив там - друзів знайшов, спілкується. Й таблетки не забуває пити, як дома часто було, - там за цим суворо стежать.

    [​IMG]
     

Поділитися цією сторінкою