Роковини загибелі Джона Леннона

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем Yaroslavna, 7 гру 2014.

  1. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    8 грудня світ вшановує память Джона Леннона - британсього рок-музиканта і лідера гурту "The Beatles". Крім своїє музичної кар"єри цей чоловік відомий як політичний активіст, кумир хіппі, що проповідував рівенство, братерство, мир та свободу, пацифізм.

    Цього року виповнюється 34 роки з дня загибелі Леннона. 8 грудня 1980 року він був застрелений громадянином США Девідом Чепменом. За кілька годин до смерті фанат-вбивця сфотографувався зі своїм кумиром.
    Близько 11-ї вечора того ж дня Леннон та Йоко Оно поверталися зі студії звукозапису додому, біля входу на них як завжди чекав натовп фанатів. Чепмен позвав Леннона, той обернувся і в цей момент прозвучало п"ять пострілів.
    Джона Леннона намагалися врятувати в лікарні, та велика втрата крові виявилась несумісною з життям.
    За свій злочин Девід Чепмен досі відбуває довічне ув"язнення, вісім разів він подавав прохання про дострокове звільнення, але всі вони були відхилені; останнє прохання Чемпен подавав в серпні цього року.
    [​IMG]
    Не дивлячись на те, що Чепмен спочатку намагався виправдати свій злочин "голосами в голові", суд визнав його осудним. В серпні 2014 в новинах зявилася інформація про цю людину:
    Чи вдасться йому колись отримати дострокове звілення - невідомо. Знавці стверджують, що це - малоймовірно, осільки вчинений ним злочин - дуже резонансний в політичному плані, й несе широкомасштабний культурний вплив.
    Насьогодні важко уявити собі світ без музики Джона Леннона, котра так органічно війшла в наше життя, що неможливо навіть спробувати визначити її місце в ньому. Ще в 60-роки, поєднуючи стилі, напрямки, експерементуючи з голосом та звучанням, він дав поштовх усій сучасній музиці.
    Отож, 8 грудня ще раз згадаємо цю видатну, талановиту людину...
    [​IMG]
     
  2. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь

    Это конечно ситуация, которая потрясла весь мир! Жалко, что жизнь таких талантливых людей может вот так спонтанно оборваться от одного завистливого человека, который что-то себе надумал в голове...
     
  3. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Точно сказано
    [​IMG]
     
  4. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Вечная память таким талантливым людям!
     
  5. ionika

    ionika Активный пользователь

    Дуже шкода, що таке трапилось((( ніколи не знаєш, що тебе чекає
     

Поділитися цією сторінкою