Профессиональная косметика для волос

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем Rita Kirova, 1 лют 2023.

  1. Rita Kirova

    Rita Kirova Пользователь

    Подскажите, где можно заказать шампуни или наборы из профессиональной линейки?
     
  2. Karishka

    Karishka Пользователь

    Подскажу) Себе заказываю шампуни из профессиональной линейки тут - https://keratin.com.ua/ru/shampuni/shampuni-luxliss/ тут широкий выбор вариантов, ознакомьтесь с вариантами и вы без проблем подберете для себя вариант по типу волос. Сервис у них работает на высоком уровне и доставка товара приходит в краткие сроки.
     
  3. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    Абсолютно всю косметику (не только для волос) сейчас гораздо выгодней заказывать в интернете
     
  4. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Есть ряд проверенных магазинов, через которые вы точно такие покупки можете осуществлять выгодно. Посмотрите в интернет магазине PROSTOR косметику для волос https://prostor.ua/ua/dekorativnaya-kosmetika/volosy/shampuni-dlya-volos/ . Она там в очень хорошем ассортименте представлена. Я там и шампуни покупаю, и бальзамы ополаскиватели. Всегда радует быстрая обработка заказов и доставка.
     
  5. Irakliy

    Irakliy Пользователь

    А как можно определить, что состав косметических средств безопасный и натуральный?
     
  6. Katalina

    Katalina Пользователь

    Якщо Вам потрібно отримати детальний склад косметиних засобів, Ви можете через цей онлайн сервіс зробити аналіз косметики https://cosmosweet.com/ Вам буде достатньо відсканувати штрих-код, пісоя чого всі компоненти будуть детально розписані. Окрім цього, тут можна навпаки, знайти косметичні продукти які містять ті чи інші компоненти.
     
  7. Lion

    Lion Пользователь

    Известные бренды гарантируют качество. Им можно доверять.
     
  8. Nerpa

    Nerpa Пользователь

    Я волосы крашу уже много лет, но всегда покупаю хорошие краски и весь уход для волос у меня от бренда Orising. Этому производителю доверять можно, я на себе его проверила. Много всего перепробовала, нравится безумно. Очень хорошая фитоэссенциальная маска-бальзам «Защита цвета» Orising Helianthi's Color Protection Hair Pack. Сейчас на нее и другие средства отличная скидка в магазине, где есть косметика для ухода https://kosmetolog.ua этого и многих других известных брендов. Заходите подобрать свой уход здесь.
     
  9. AnnaDiamova

    AnnaDiamova Пользователь

    Я знаю чудовий інтернет-магазин kodi-professional.ua. Асортимент тут просто величезний, є продукція різних брендів за найвигіднішими цінами, кращих пропозицій за ціною та якістю просто не знайти. Так що можете заходити на сайт і робити замовлення, цей інтернет-магазин є надійним, проблем не буде ніяких.
     
  10. ira19840

    ira19840 Пользователь

    Мені подобається шампунь від Бреліл.
     
  11. Danka78

    Danka78 Пользователь

    Важливість професійної косметики для волосся, важко не звернути увагу на цінні природні інгредієнти, що вона може містити. Одним із таких природних дарунків є рицинова олія для волосся, яка набуває популярності завдяки своїм властивостям https://rozetka.com.ua/ua/maslo-dlya-volos/c4657728/vid-202818=kastorovoe/ Відома своєю здатністю покращувати стан волосся та сприяти його зростанню, рицинова олія стає незамінним інгредієнтом в професійних засобах для догляду за волоссям.

    [​IMG]
     
  12. Jiyliya598

    Jiyliya598 Пользователь

    І мене цікавить магазин, де можна придбати якісні косметчині препарати по догляду за волоссям.
     
  13. Sovynja

    Sovynja Пользователь

    Багато косметичних засобів та засобів по догляду я купую на американському сайті iHerb. Тут продається тільки якісний товар, в тому числі вітаміни та різноманітні добавки. На сайті є можливість переглянути асортимент, прочитати відгуки та дізнатись детальну інформацію про конкретний товар. Але не спішіть з покупкою, перед тим зайдіть на сайт promokod і перегляньте категорію промокод iHerb . Сайт пропонує різноманітні промокоди та акції, які можна використати при покупках в конкретних магазинах та на конкретні товари. Це дасть можливість купити якісні товари по хорошій ціні.
     
  14. Столяр Иван

    Столяр Иван Пользователь

    В мене дружина точно такі ресурси добре знає
     
  15. Соня Тамарова

    Соня Тамарова Пользователь

    Ви знаєте, я зовсім нещодавно вже так само в цьому питанні заспокоїлась та знайшла марку, яка для мого волосся підійшла просто ідеально - це наш український бренд FULL FORCE Cosmetics https://full-force.com.ua/ , який випускає не лише шампуні так кондиціонери, але й якісний термозахист, терапевтичні шампуні та засоби для стимуляції росту волосся. Тому раджу пробувати для кого актуально
     
  16. GGG Post

    GGG Post Новичек

    Варто звернути увагу на компанію Li-Ber Cosmetics https://www.li-ber.com.ua/ в них комплексний підхід у вирішенні питань догляду. Окрім зовнішніх засобів догляду, вони рекомендують ще харчові добавки. Таким чином ви не вирішуєте наслідки проблеми, а усуваєте саме її.
     

Поділитися цією сторінкою