Нитки та тканини

Тема у розділі 'Загальний розділ', створена користувачем gogi, 1 гру 2023.

  1. gogi

    gogi Пользователь

    Всем привет, вот тут можете заказать нитки и ткани по низким ценам https://maxxima.com.ua/ua доставка у них быстрая. Магазин работает в обычном режиме.
     
  2. Вoris

    Вoris Новичек

    Якісні, міцні, широкий вибір яскравих кольорів, промислові нитки від Турецької компанії Durak Tekstil – виробника промислових швейних та вишивальних ниток, який реалізує орієнтовані на клієнта рішення, використовуючи творчих та високотехнологічних дослідників. Компанія виготовляє продукцію на своїх інтегрованих виробничих потужностях, враховуючи потреби клієнті на світових ринках, постійно працює на підвищенні якості своєї продукції. Міжнародна мережа торгової марки Durak швейної та вишивальної нитки представлена у всьому світі.
     
  3. Вoris

    Вoris Новичек

    Купити Екошкіру, шкірозамінник високої якості від Європейського виробника. Вінтажний шкіряний вигляд приємне відчуття дотику, надають тканині додаткового шику. Переваги тканини: зносостійка, стійка до дії ультрафіолетового випромінювання, плісняви та плям, без фталатов, стійка до відбілювачів, вогнетривка. Широка сфера використання.
     

Поділитися цією сторінкою