Неуловимая девчонка на мотоцикле против мусора

Тема у розділі 'Розділ оригінальних відео', створена користувачем D1spet4er, 21 вер 2014.

  1. D1spet4er

    D1spet4er Пользователь

    :)



    Выбрасывая мусор в неположенном месте, не забудьте хрюкнуть (с)

    :cool::cool::cool:
     
    Останнє редагування: 21 вер 2014
    Yaroslavna та Potter подобається це.
  2. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Вот оно как бывает)
     
  3. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Клас:) цікаво, в якому місті роз"їжджає ця дівчина?
     
  4. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Всё правильно, а то уже совсем обнаглели! Я видела ролик где какая-то фифа на крутой тачке выгуляла свою собачку посреди тротуара, а проходящая мимо девушка попросила убрать за своей собакой, на что та ее конкретно обматерила. Итог: девушка бумажкой подобрала собачье творение и кинула ей в машину. Так и надо делать, может тогда люди чему-то научатся!
     
  5. Mikerin

    Mikerin Пользователь

    Kurochka нужно меньше агрессии... Как там в фильме "Пятый элемент" - зло порождает зло)
     
  6. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Меньше агрессии мне? Разве я агрессивная? Я просто написала, что люди нынче очень наглые, особенно в России, это касается дорог, мусора, нарушения правил и т.д.
     
  7. Yaroslavna

    Yaroslavna Активный пользователь

    Щось не розумію, до чого тут агресія.

    Зло дійсно породжує зло. Хтось, перепрошую, "нагадив", а інший в відповідь кинув йому в відповідь його ж сміття. Але якщо той перший просто не розуміє прохань прибирати за собою? Якщо його мама не навчила, що не пожна смітити? Якщо в нього просто низький рівень культури? Таким людям треба пояснювати все їхньою ж мовою - мовою грубощів і примітиву, як ось ця дівчина-месник з відео. Інакше до них просто не дійде.
     
  8. Potter

    Potter Администратор Команда форуму

    Мы были с товарищами недавно в районе спуска Веснина - на великах проезжали. Харьковчане прекрасно знают это место. Там есть одно место козырное, откуда открывается красивый вид на город. Ясной ночью вообще красота.

    [​IMG]

    Больше фоток кстати можно тут посмотреть :)
    https://www.google.com.ua/search?q=...=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.9#tbm=isch&q=спуск+Веснина

    Беда в том что там не убирается. У нас было с собой пару кульков - ну мы решили, что не будет ничего плохого если часть мусора заберем. Так сказать плюс в карму :cool:

    Думаю что ругаться с нарушителями нет никакого смысла. Толку от этого будет очень мало. Вот девчонка придумала оригинальный способ борьбы :) Который заставляет задуматься)))

    А мерятся у кого больше грязи нельзя. Как определить кто больше мусорит? Белорусы или украинцы, грузины или русские? И там и тут есть нормальные адекватные люди. Эта неуловимая девчонка кстати с Москвы :rolleyes:

    Фраза по теме конечно бомба: Выбрасывая мусор в неположенном месте, не забудьте хрюкнуть (с) o_O
     
    Останнє редагування: 25 вер 2014
    ionika подобається це.
  9. ionika

    ionika Активный пользователь

    Дуже гарне фото нічного Харкова, жаль що на цьому місці скидають сміття((

    А щодо цієї фрази:
    [​IMG]
    Такі табличи висять по периметру одного з вінницьких парків. Клінгородком його називають тому, що на території розміщуються корпуси ендо-диспансеру. Думаю, їх повісила якась свідома людина. Поряд, на тому ж дереві висить папірець, де сказано, що штраф за викидання сміття складає 1700грн. Однак кількість сміття від цього в парку суттєво не знижується:(
    [​IMG]
    На кожному з "чорних" ходів, які проломлені в цегляній огорожі парку склади сміття. Вздовж алей валяються папірці з-під чіпсів та порожні бляшанки від пива...
    [​IMG]
    Будівельне сміття яке залишилося після ремонтних робіт теж ніхто не прибирає. Більше ніж впевнена, що воно пролежить до весни(

    В якості десерту скажу, що це не просто якийсь захаращений парк...це памятка садово-паркового мистецтва...про це і табличка відповідна є...
    [​IMG]
    В парку надзвичайна природа, віковічні дуби в кілька обхватів та рідкісні породи хвойних. Кожних вихідних туди приїжджають весільні кортежі для фотозйомки (місця сміттєзвалищ вони обходять стороною, але самі частенько залишають биті пляшки).

    І, згідно з вікіпедією, цей парк - одна з "достопримечательностей" Вінниці...але автори забвачливо не розмістили в своїй статті фото центральних історичних будевель садиби (які зараз переобладнані в корпуси лікарні).
    [​IMG]
    Фасад центральної історичної споруди реставрували вже кілька разів, а от до інших сторін чомусь руки не доходять. Бокова частина, що на фото - це ще нічого, з-заду там взагалі кошмар. І чим далі від центрального входу парку, тим гірше. На території лікарні хоча б прибирають, а там де починаються цілковиті зелені насадження все зовсім погано.

    Складається таке враження, що в нас все роблять лише для виду - ремонтують лише фасади, прибирають лише в центрі, а в решті місць хоч конем ходи - все одно ніхто не бачить. І так в усьому місті (не хочеться робити антирекламу рідній Вінниці, але саме так воно й виходить), і я впевнена, що нас ще не найгірше...

    В якості епілогу скажу, що минулого року першачки заклали в парку дубову алею - кілька десятків молодих саджанців. На жаль, до сьогодні ці дерева не дожили, бо бач якісь крутелики захотіли покатати своїх тьолочок по парку на джипах. По асфальту і в відведених місцях же їздити нам не цікаво...

    Коротше, накипіло в мене. Не вистачає ось таких дівчат на мотоциклах , та інших народних борців із брудом та зі свинями, що не поважають своє місто.
     
  10. Mikerin

    Mikerin Пользователь

    ionika

    Впечатляет :(

    Ну нужно надеяться на лучшее... Что все будет ок. Причем в самом ближайшем будущем)
     
  11. Kurochka

    Kurochka Активный пользователь

    Я обожаю эту гору на Веснина,ни один раз там бывала!Романтика и красота...Как по мне одно из самых лучших мест в Харькове!Там часто сидят парочки и пьют вино и шампанское. Плохо то,что мусор действительно оставляют и это очень грустно. И вроде люди приезжают на машинах,цивилизованно ,а так некрасиво поступают .
     
  12. Ksusha

    Ksusha Активный пользователь



    А вы случайно не в осенний велодень проезжали там?))) Мы просто относительно недавно приобрели себе велосипеды и теперь постоянно катаемся по городу и приезжаем на всякие веломероприятия)
     

Поділитися цією сторінкою