Лазерна корекція зору в Сумах

Тема у розділі 'Людина', створена користувачем rubik, 15 тра 2023.

  1. rubik

    rubik Пользователь

    Якщо вас непокоїть поганий зір або він почав погіршуватись - не варто зволікати!
    lazerna-korektsia.jpg
    Запрошуємо на консультацію, діагностику та лазерне лікування зору в Сумах в Оптиці 1.0! Кваліфіковані лікарі-офтальмологи, сучасне обладнання та відмінне обслуговування роблять дива і лишають безліч пацієнтів нашого центрузору задоволеними результатом! Детальна інформація щодо спеціалістів та послуг - на на
     
  2. Христя67

    Христя67 Пользователь

    а хто робив лазерку корекцію, я думаю, чи варто
     
  3. Lara_FR

    Lara_FR Пользователь

    самая распространенная методика ласик, а кто делал смайл? говорят, что она лучше
     
  4. Булка Самурая

    Булка Самурая Новичек

    Я поки не наважилась, а от подруга не побоялась і зробила. В нас схожа далекозорість по діоптріям. Ну результат є. Машину водить нормально без окулярів і на повторному прийомі окуліст підтвердив зір в 110% (до лаз.корекції було 60%)
    Казала, що трошки складнувато і післяопераційний період, бо болять і сльозяться очі перші кілька днів. Особливо не зручно якшо ти саам живеш, типу, шось по дому робити, чі на вулицю виходити. Треба сонцезахисними окулярами користуватись. Ну а то все інше в кожного індивідуально. Єдине, шо я б ще додала, так це те, шо якшо будете користуватись знеболювальними краплями, то загоюватиметься довше все (лікар подрузі сказав, що краще не користуватись по можливості).
     

Поділитися цією сторінкою